În Duminica a XX-a după Pogorârea Duhului Sfânt, Mitropolitul Vladimir, a coliturghisit alături de Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii Chiril, în Catedrala „Hristos Mântuitorul”

42

În Duminica a XX-a după Pogorârea Duhului Sfânt, 3 noiembrie 2019, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, Întâistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova a coliturghisit alături de Sanctitatea Sa Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii Chiril, în Catedrala „Hristos Mântuitorul” din Capitala Federației Ruse, orașul Moscova.

La finalul Dumnezeieștii Liturghii, Sanctitatea Sa Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii Chiril a înmînat Gramata Patriarhală și Sinodală cu privire la restabilirea unității Arhiepiscopiei parohiilor vest-europene de tradiție rusă cu Biserica Ortodoxă Rusă, arhiepiscopului de Dubna Ioan.

Amintim că, la 2 noiembrie, membrii delegației Arhiepiscopiei parohiilor vest-europene de tradiție rusă în frunte cu arhiepiscopul de Dubna Ioan, au sosit la Moscova pentru participare la solemnitățile dedicate alipirii Arhiepiscopiei la Biserica Ortodoxă Rusă.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

cu referire la http://www.patriarchia.ru/

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole postate de același autor
3462

Iubirea caută binele

„Iubirea acoperă o mulțime de păcate” (I Petru 4, 8) Iată ce poate face iubirea! Dragostea creştină nu insistă asupra neîmplinirilor altuia, ci caută să le acopere. Fiecare avem lipsuri, fiecare putem deveni dezagreabili pentru unii dintre semenii noştri, prin anumite particularităţi ale noastre, fiecare ne putem întâlni în viaţă cu asemenea situaţii. Viaţa ar […]Urmăriți-ne pe Facebook!