Final de Campanie „Ajută un copil să meargă la școală!”: 140 de ghiozdane cu rechizite școlare au fost oferite copiilor defavorizați din mun. Chișinău

1054

În perioada 15 iulie – 31 august 2020, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, s-a desfășurat Campania „Ajută un copil să meargă la școală!”, în cadrul căreia s-au colectat 140 de ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii proveniți din familiile social-vulnerabile din mun. Chișinău.

Printre elevii care au beneficiat de aceste daruri au fost: 19 copii rămași temporar fără ocrotirea părintească, plasați temporar în familii de asistenți parentali profesioniști ai Serviciului de Asistență Parentală Profesionistă din cadrul Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului, mun. Chișinău; 22 de copii din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii cu Dizabilităţi „Atenţie” din Capitală; 44 de elevi ai Seminarului Teologic Ortodox „Sf. Ierarh Gavriil” din Capitală, precum și 55 de copii proveniți din familii social-vulnerabile.

Din inimile pline de iubire ale donatorilor au fost oferite cele 140 de ghiozdane cu rechizite școlare, care au creat elevilor condiții de a merge la școală cu multă bucurie și entuziasm la început de an școlar.

Ne exprimăm sincera recunoștință tuturor celor care au devenit eroi pentru acești copii și tineri dornici de carte, implicându-se în această campanie a faptelor bune, atât în calitate de voluntari, donatori, cât și ca parteneri. Împreună vom reuși să aducem și în continuare speranța și bucuria în inimile celor mai triști decât noi.

Dacă doriți să susțineți activitatea Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” ne puteți găsi la adresa: Catedrala „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală (mun. Chișinău, strada Grigore Ureche nr. 58), dar și la numărul de tel. 067223981.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
784

A trecut la Domnul, Ieromonahul Ioanafan (Ștefan Bârcă)

Am aflat cu întristare de trecerea din această viaţă a Ieromonahului Ioanafan (Ștefan Bârcă). Părintele Ioanafan (Ștefan Bârcă) a văzut lumina zilei la data de 12 ianuarie, anul 1946, fiind încă din fragedă copilărie pe lângă Sfânta Biserică din satul natal. Simțind chemarea pentru slujirea sacerdotală a mers să facă studiile la Seminarul Teologic din […]


Foto