Proiectul „Garderoba Socială” a Centrului Social-Misionar în sprijinul a două familii defavorizate

1184

„Cel ce iubește pe Dumnezeu, să iubească și pe fratele său!” (I Ioan 4,21)

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala Sf. Vineri din Capitală continuă să activeze proiectul Garderoba Socială „Sf. Ierarh Iosif cel Milostiv”, în cadrul căruia au beneficiat în această săptămână două familii social-vulnerabile.

În acest sens, prin intermediul grupului de tineri voluntari ai Mitropoliei și a Coordonatorului Centrului au fost repartizate pachete cu îmbrăcăminte și încălțăminte familiilor care au solicitat ajutorul Bisericii în această perioadă de criză, înainte de sezonul rece al acestui an.

Hainele din garderoba socială sunt colectate la Centrul Social-Misionar de către voluntari, fiind donate de către slujitori și creștini ai Bisericii, precum și de partenerii din Europa ai Centrului Social-Misionar al Mitropoliei.

De la lansarea acestui proiect peste 100 de familii social-vulnerabile au beneficiat de pachete cu haine, încălțăminte și lengerie de corp și de pat.

Sprijină și tu Proiectul Garderoba Socială, oferind în acest sens îmbrăcăminte și încălțăminte, produse igienice sau lengerie nouă sau în stare bună.

Pentru detalii şi informaţii: Coordonator Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți”, Serghei Crudu, tel.: 067223981.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
547

Sfânta Mare Muceniță Marina (Margareta) – copila mărturisitoare

Pomenirea unui sfânt este un eveniment important pentru Biserică și, mai ales, pentru enoria care sărbătorește și primește binecuvântarea sfântului în numele căruia a fost sfințită Biserica, dar și prilej de bucurie și de comunicare între membrii acesteia. Așa cum se știe, Biserica alege ca zi de cinstire a sfinților ziua plecării lor din această […]


Foto