Taina Sfântului Maslu la Centrul de îngrijiri paliative a copiilor din s. Isacova

720

Joi, 14 aprilie 2022, cu binecuvântarea ierarhului Orheiului, PS Siluan, Vicar mitropolitan, un grup de preoți din Vicariatul Orhei a săvârșit Taina Sfantului Maslu la Centru de îngrijiri paliative a copiilor din s. Isacova.

Centru de îngrijiri paliative de la Isacova este un loc unde micuților le este controlată durerea, unde se pot juca și se bucură de toată atenția specialiștilor. Dar alături de îngrijirea medicală, copiii au nevoie și de un sprijin și o alinare duhovnicească. Prin Taina Sfântului Maslu se oferă nu doar o vindecare a suferinței și a bolii sau a cauzelor care au provocat boala, ci ungerea cu ulei sfințit aduce o deschidere spre Dumnezeu, spre Viață.

La final, toții copii prezenți au primit din partea Vicariatului Orhei pachete cu haine.

Sursa: manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
2576

Viaţa Sfintei Mucenițe Tatiana, diaconița – ocrotitoarea tinerilor

Sfânta Muceniţă Tatiana s-a născut în Roma cea veche, din părinţi de neam mare, pentru că tatăl său a fost de trei ori antipat, însă binecredincios creştin şi temător de Dumnezeu, păzind în taină sfântă credinţă, în care şi pe fiica sa, adică pe Sfânta Tatiana, a crescut-o cu bunăcuviinţă şi frică de Dumnezeu, învăţând-o […]