Preoteasa Maria Mihalaș a fost condusă pe ultimul drum | Episcopul Ioan al Sorocii a oficiat slujba înmormântării

572

Vineri, 15 aprilie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit rânduiala înmormântării nou-adormitei preotese Maria Mihalaș, la biserica „Buna Vestire” din Chișinău.

Cântările şi rugăciunile prin care Biserica a petrecut-o astăzi pe roaba lui Dumnezeu Maria preoteasa, au exprimat nu doar speranţa şi mângâierea dreptei răsplătiri, ci şi bucuria de-a vedea lumina Mântuitorului nostru Iisus Hristos Cel răstignit şi înviat.

La sfârșitul Slujbei Prohodului, PS Ioan a transmis părintelui Victor Mihalaș și familiei îndoliate mesajul de condoleanțe și de binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
764

Slujire arhierească în Duminica Vameșului și a Fariseului la Mănăstirea Curchi

„Iubește smerenia; ea îți va acoperi toate păcatele tale.” (Sfântul Antonie cel Mare) În Duminica Vameșului și a Fariseului, Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, înconjurat de un sobor de slujitori, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Curchi. Duminica de astăzi, numită a Vameşului şi a […]


Foto