Preoteasa Maria Mihalaș a fost condusă pe ultimul drum | Episcopul Ioan al Sorocii a oficiat slujba înmormântării

794

Vineri, 15 aprilie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan a săvârșit rânduiala înmormântării nou-adormitei preotese Maria Mihalaș, la biserica „Buna Vestire” din Chișinău.

Cântările şi rugăciunile prin care Biserica a petrecut-o astăzi pe roaba lui Dumnezeu Maria preoteasa, au exprimat nu doar speranţa şi mângâierea dreptei răsplătiri, ci şi bucuria de-a vedea lumina Mântuitorului nostru Iisus Hristos Cel răstignit şi înviat.

La sfârșitul Slujbei Prohodului, PS Ioan a transmis părintelui Victor Mihalaș și familiei îndoliate mesajul de condoleanțe și de binecuvântare al ÎPS Mitropolit Vladimir.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
1718

Sfințirea bisericii din Corpaci: „Această casă Duhul Sfânt a înnoit-o!”

Sărbătoare de suflet pentru locuitorii din Corpaci, Edineț! După mai mulți ani în șir, în care nu au avut o biserică în sat, creștinii din această localitate, s-au bucurat de sfințirea unui Sfânt Locaș, cu hramul „Sf. M. Mc. Gheorghe”, în chiar ziua Ocrotitorului ceresc. Sfințirea Sfintei Mese și a bisericii, a fost oficiată de […]