Festivalul cântecului pascal: ”Învierea – chemarea iubirii și luminii” la biserica USM

394

Joi, 5 mai 2022, biserica ”Întâmpinarea Domnului” a Universității de Stat din Moldova a găzduit o nouă ediție a Festivalului cântecului pascal: ”Învierea – chemarea iubirii și luminii”.

Evenimentul a fost organizat de către Direcția Generală pentru Protecția Drepturilor Copilului, implicând copii din diverse centre ale capitalei. Circa 100 de copii au interpretat cântări pascale, aducând slavă lui Hristos Cel Înviat.

La eveniment au fost prezenți, dl Sergiu Oceretnîi, șeful Direcției, dimpreună cu pr. Octavian Moșin, preot-paroh al bisericii universitare, care au salutat pe cei prezenți și au încurajat micii participanți la acest festival pascal.

Au evoluat mai multe colective din sectoarele capitalei, drept moderator fiind interpreta Liliana Focșa.

Copiii au fost mângâiați pentru truda depusă, primind diplome, cărți și dulciuri.

Ecoul evenimentului multă vreme va răsuna în inima celor prezenți.

 


Articole postate de același autor
1761

Hagia Sofia va redeveni moschee

Președintele turc a semnat decretul prin care reperul istoric al Istanbulului, Hagia Sofia, a fost redat autorității religioase a țării și redeschis pentru rugăciunile islamice. Erdogan a făcut public decretul pe Twitter, la puțin peste o oră de la decizia instanței administrative a Turciei. O instanță turcă a anulat vineri, 10 iulie 2020, un decret […]


Foto