PS IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din Orhei

941

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din municipiul Orhei.

În această zi Înaltpreasfințitul NICODIM, arhiepiscop de Edineț și Briceni aniversează 65 de ani ai vieții.

La slujba de sărbătoare au participat alături de arhiepiscopul NICODIM, Înaltpreasfințitul AGAPIT, mitropolit de Moghiliov-Podolisk și Șargorod, Preasfințitul SILUAN, episcop de Orhei, vicar mitropolitan, stareți și starețe de mănăstiri, protopopi, preoți și creștini, veniți la sărbătoare.

La încheierea Liturghiei, am tarnsmis ierarhului omagiat mesajul de felicitare al Întâistătătorului și al Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
2120

Să nu-ți doreşti ceea ce nu se poate, să te bucuri de ceea ce ai

Aproape oriunde ne uităm, se promovează modelul omului de succes, veşnic zâmbitor. Fericirea e un imperativ, iar depresia e o ruşine, un stigmat. În faţa unei asemenea presiuni din partea societăţii, neputinţa unora de a se bucura îi afundă şi mai tare în deznădejde. Premisa că ar trebui să fim fericiţi în fiecare clipă a […]