PS IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din Orhei

102

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din municipiul Orhei.

În această zi Înaltpreasfințitul NICODIM, arhiepiscop de Edineț și Briceni aniversează 65 de ani ai vieții.

La slujba de sărbătoare au participat alături de arhiepiscopul NICODIM, Înaltpreasfințitul AGAPIT, mitropolit de Moghiliov-Podolisk și Șargorod, Preasfințitul SILUAN, episcop de Orhei, vicar mitropolitan, stareți și starețe de mănăstiri, protopopi, preoți și creștini, veniți la sărbătoare.

La încheierea Liturghiei, am tarnsmis ierarhului omagiat mesajul de felicitare al Întâistătătorului și al Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
2043

Părinţii trebuie să-şi ţină în braţe copiii la Liturghie!

Prezenţa copiilor în biserică este, de multe ori, foarte „simţibilă“ prin gesturile fireşti ale copilăriei. Mie mi se pare frumoasă o pildă pe care am citit-o de curând la unul dintre marii făcători de cărţi de pilde. Se povesteşte, la un moment dat, că într-o pădure din aceasta indiană se ruga un brahman. O femeie […]