PS IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din Orhei

331

Sâmbătă, 4 septembrie 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul IOAN, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a participat la Sfânta Liturghie praznicală în Catedrala „Sfântul Ierarh Nicolae” din municipiul Orhei.

În această zi Înaltpreasfințitul NICODIM, arhiepiscop de Edineț și Briceni aniversează 65 de ani ai vieții.

La slujba de sărbătoare au participat alături de arhiepiscopul NICODIM, Înaltpreasfințitul AGAPIT, mitropolit de Moghiliov-Podolisk și Șargorod, Preasfințitul SILUAN, episcop de Orhei, vicar mitropolitan, stareți și starețe de mănăstiri, protopopi, preoți și creștini, veniți la sărbătoare.

La încheierea Liturghiei, am tarnsmis ierarhului omagiat mesajul de felicitare al Întâistătătorului și al Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
877

Preotul Petru Gherbanovschi. Se împlinesc 42 de ani de când a plecat la Domnul (+16 iunie 1978)

Petru Gherbanovschi s-a născut la 1 august 1900 în familia preotului Grigore şi a preotesei Elena Gherbanovschi din satul Dercăuţi, jud. Soroca. A fost botezat la 20 august în sfântul lăcaş din Dercăuţi de către preotul Constantin Bucătaru de la biserica din satul Visoca, avându-i naşi pe preotul Bucătaru şi pe Iuliana Braducean. După absolvirea […]


Foto