Mesajul de felicitare al ÎPS Mitropolit Vladimir, adresat ÎPS Arhiepiscop Anatolie, cu prilejul aniversării zilei de naştere și a ocrotitorului spiritual

810

Înaltpreasfințitul Anatolie, Arhiepiscop de Cahul și Comrat aniversează, astăzi, 3 mai 2022, 72 de ani, iar în data de 6 mai își cinstește pe ocrotitorul spiritual – Sfântul Mucenic Anatolie.

Cu acest prilej, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove a transmis un mesaj de felicitare pe care îl redăm în cele ce urmează:

Înaltpreasfinției Sale,

Înaltpreasfințitului Anatolie,

Arhiepiscop de Cahul și Comrat

Înalpreasfinţia Voastră,

Dragă confrate întru Hristos

HRISTOS A ÎNVIAT!

În ziua în care Bunul Dumnezeu V-a învrednicit să ajungeţi cu cinste la cea de a 72-a aniversare din ziua naşterii, Vă aducem cele mai sincere și cordiale felicitări, însoţite de alesul nostru respect şi deosebita preţuire.

An de an, în această frumoasă şi importantă zi pentru Înaltpreasfinţia Voastră, Vă încredinţăm că suntem alături de Dumneavoastră prin rugăciunile pe care le înălţăm către milostivul şi atotputernicul Dumnezeu, pe care îl rugăm să Vă dăruiască cu toate cele bune şi de folos unei vieţi trăite pentru propăşirea credinţei şi îndrumarea credincioşilor pe calea mântuirii.

Primiţi din partea noastrăsincere felicitări și cu ocazia zilei protectorului ceresc – Sfântul Mucenic Anatolie, dorindu-Vă izbândă în toate pornirile spre zidirea şi consolidarea Bisericii, iar sfântul ocrotitor să Vă fie mereu pildă vie de smerenie, râvnă şi dragoste faţă de cei din jur.

Astăzi, Vă adresăm cele mai calde şi fraterne urări de sănătate şi ne rugăm Mântuitorului Iisus Hristos să reverse în continuare asupra Înaltpreasfinției Voastre darurile Sale cele bogate!

Întru mulţi şi binecuvântaţi ani!

Cu aleasă preţuire şi frăţească dragoste în Hristos Domnul,

†  VLADIMIR,

Mitropolit al Chişinăului şi al Întregii Moldove

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor