Icoana și Chivotul cu Moaștele Sfintei Matrona se vor afla la Mănăstirea Ciuflea până la 7 mai

163

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove și cu purtarea de grijă a Preacuviosului Părinte Arhimandrit Nicolae (Roșca), duhovnicul-administrator al Sfintei Mănăstiri Ciuflea, Icoana și Chivotul cu moaștele Sfintei Fericitei Maici Matrona de la Moscova vor fi prezente în Mănăstire până pe 7 mai 2022. Ulterior, la cererea mai multor enoriași ai Bisericii Ortodoxe din Moldova, se vor afla în Găgăuzia, pentru ca și creștinii de acolo să se bucure de mângâierea Sfintei Matrona și de ajutorul grabnic de care, fiecare din noi, avem nevoie.

Condacul 1

Din scutece de Duhul lui Dumnezeu fiind aleasă, fericită maică Matrona, orbirea și neputința trupească pentru curăția duhovnicească de la Dumnezeu primind, cu darul înainte-vederii și al minunilor te-ai îmbogățit. Pentru aceasta și noi, cu mulțumire, cunună de laudă îți aducem, cântând: Bucură-te, cuvioasă maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!

Sursa: ciuflea.md


Articole postate de același autor
530

Cuvioasa Parascheva cinstită prin acte de milostenie la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri din Chișinău

Sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, a fost marcată de voluntarii Centrului Social-Misionar de la Catedrala „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) prin mai multe acte de milostenie. Acțiunile au fost săvârșite cu binecuvântarea părintească a ÎPS Mitropolit Vladimir și având exemplul frumos al milosteniei oferit chiar de Cuvioasa ocrotitoare a Catedralei, cât și a Cantinei Sociale […]


Foto