Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor

191

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor în municipiul Chișinău, în parcul “La izvor”, împreună cu elevii din mai multe instituții de învățământ din Chișinău.

Sub ghidarea angajaților direcției Spații Verzi planul de înverzire a parcului a decurs cu succes, într-un anturaj plin de entuziasm și bună dispoziție. Elevii au avut o atitudine serioasă, demonstrând un spirit civic dezvoltat.

Elevii seminarului au plantat împreună un arbore al Seminarului, în semn de amintire. Ei vor merge periodic în vizită să observe creșterea arborelui.

Mulțumim Primăriei Municipiului Chișinău și Consiliului Municipal al Elevilor Chișinău pentru activitatea educativă organizată!

Sursa: teologie.md


Articole postate de același autor
824

Sărbătoarea colindelor „Hristos se naște, slăviți-l!”, ediția a VI-a, cu genericul „salvează un colind pentru eternitate!”

Vă invităm să sărbătorim împreună Nașterea lui Iisus Hristos, pregătindu-ne pentru sărbătoare, cum se pregăteau în vremuri de demult strămoșii noștri colindători. Identificați, învățați, înregistrați un colind și expediați-l pe adresa Muzeului Național de Etnografie și Istorie Naturală. Sărbătoarea colindelor „HRISTOS SE NAȘTE, SLĂVIȚI-L!”, ediția a VI-a, va avea genericul „Salvează un colind pentru eternitate!” […]


Foto