Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor

691

Elevii Seminarului Teologic Ortodox din Chișinău au participat la campania de plantare a arborilor în municipiul Chișinău, în parcul “La izvor”, împreună cu elevii din mai multe instituții de învățământ din Chișinău.

Sub ghidarea angajaților direcției Spații Verzi planul de înverzire a parcului a decurs cu succes, într-un anturaj plin de entuziasm și bună dispoziție. Elevii au avut o atitudine serioasă, demonstrând un spirit civic dezvoltat.

Elevii seminarului au plantat împreună un arbore al Seminarului, în semn de amintire. Ei vor merge periodic în vizită să observe creșterea arborelui.

Mulțumim Primăriei Municipiului Chișinău și Consiliului Municipal al Elevilor Chișinău pentru activitatea educativă organizată!

Sursa: teologie.md


Articole postate de același autor
1866

Preasfânta Fecioară Maria, Născătoarea de Dumnezeu

Această titulatură de Maică a lui Dumnezeu, Theotokos, a rămas denumirea privilegiată a Fecioarei Maria în toată lumea ortodoxă. Ea nu este numită niciodată de ortodocși numai „Maria” sau numai „Sfânta Fecioară”, în Ortodoxie, rugăciunea echivalentă pentru „Bucură-te, Marie, cea plină de har” este următoarea: Născătoare de Dumnezeu, Fecioară, bucură-te, ceea ce ești plină de har, Marie, Domnul este […]