Reluarea actelor de caritate de după carantină în cadrul vicariatului de Orhei

138

„În temniţă am fost şi aţi venit la Mine…”(Mt. 25, 36)

Cu binecuvântarea Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Orhei a organizat la data de 3 iunie 2020, o acţiune filantropică pentru persoanele private de libertate din cadrul Penitenciarului Brănești.

Aceasta s-a derulat la iniţiativa preotului paroh Serghei Stângaci, cu suportul financiar al Părintelui Vitalie Țărnă, băștinaș din Orhei și slujitor al parohiilor moldovenești din Italia.

Pe lângă componenta comunicaţional-religioasă, scopul vizitei a fost şi de a oferi mici daruri, celor aflaţi într-o perioadă mai puţin bună din viaţă.

Sursa: manastireacurchi.md

 


Articole postate de același autor
207

Mesaj de condoleanțe al ÎPS Mitropolit Vladimir, la trecerea în veșnicie a Protoiereului Ghenadie Marian, cleric al Mănăstirii Odaia

Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în veşnicie a Protoiereului Ghenadie Marian, cleric al Mănăstirii „Sfinţii şi Drepţii Părinţi Ioachim şi Ana”  din cartierul Odaia, s. Miciurin, r. Drochia. Am primit cu tristeţe vestea trecerii din această viaţă a părintelui Ghenadie Marian, clericul Mănăstirii „Icoana Maicii Domnului Bucură-te Mireasă Pururea […]