Acord de colaborare între Comitetul Sindical al angajaților USM și biserica universitară

407

La 14 decembrie 2021 a fost binecuvântat sediul renovat al Comitetului Sindical al angajaților USM. Ceremonia religioasă a fost oficiată de către pr. Octavian Moșin.

La eveniment au fost prezenți dl Efimie Chilari, președintele Comitetului Sindical, precum și angajații instituției. Din partea universității au participat doamnele prorectori Otilia Dandara și Violeta Cojocaru.

După slujba de binecuvântare a fost semnat un acord de colaborare între Comitetul Sindical și Biserica USM, trasându-se mai multe direcții de conjugare a eforturilor întru susținerea și încurajarea actualilor și foștilor membri ai instituției.

Chiar din acest an vor fi încurajați pensionarii USM, care se confruntă cu diverse dificultăți materiale.

Este de menționat faptul că acordul prevede desfășurarea unor măsuri culturale și spirituale, inclusiv pelerinaje pe la locurile sfinte din republică.


Articole postate de același autor
137

ÎPS Mitropolit Vladimir a liturghisit în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din s. Hrușova, r. Criuleni

Joi, 8 septembrie 2022, Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a liturghisit în biserica „Adormirea Maicii Domnului” din satul Hrușova, raionul Criuleni. Biserica din Hrușova a aniversat în acest an 220 de ani de la târnosire, fiind cel mai vechi edificiu eclesial construit din piatră, în Protopopiatul de Criuleni și Dubăsari. În […]


Foto