Vizită de suflet la două licee din capitală

294

Miercuri, 15 decembrie, dl Igor Șarov, rector USM, și pr. Octavian Moșin, parohul capelei universitare, au vizitat două licee din sectorul Botanica al capitalei: LT ”V. Alecsandri” și LT ”Pro Succes”.

100 de copii au primit dulciuri și cărți ziditoare de suflet, iar pentru 20 de angajați s-au oferit pachete cu produse alimentare.

Oaspeții au transmis un mesaj de felicitare, prilejuit de sărbătorile de iarnă, în special de prăznuirea Sf. Irh. Nicolae, care va fi pomenit în data de 19 decembrie.

S-a convenit implicarea elevilor din aceste licee în mai multe proiecte derulate la USM, în special de voluntariat.

Câțiva elevi au bucurat oaspeții cu colinde și poezii, după care a urmat împărtășirea unor gânduri de la suflet la suflet.

 


Articole postate de același autor
181

În cea de-a doua Duminică a Postului Mare – a Sfântului Ierarh Grigorie Palama, Înaltpreasfințitul Nicodim a oficiat Sfînta Liturghie în Catedrala ”Acoperămîntul Maicii Domnului” din orașul Briceni

Duminica a doua a Sfîntului și Marelui Post se numește și Duminica Sfîntului Grigorie Palama, încă din anul 1368, cînd a fost canonizat Sfîntul Ierarh. A fost unul din cei mai mari teologi ai Bisericii Ortodoxe. El învăța pe toți adevărul că sfinții mult-rugători și smeriți, cînd Dumnezeu voiește, pot vedea încă din viața aceasta […]


Foto