Mesaj de felicitare adresat PS IOAN, Episcop de Soroca, cu prilejul prăznuirii sfântului ocrotitor

40

Preasfinţite Stăpâne, cu prilejul prăznuirii sfântului ocrotitor, Vă adresăm sincere urări de sănătate şi bucurii duhovnicești, dimpreună cu doriri de ajutor sfânt de la Dumnezeu în activitatea amplă pe care o desfăşuraţi.

Hristos-Dumnezeul nostru, pentru rugăciunile Sfântului Apostol şi Evanghelist Ioan, să Vă dăruiască ajutorul Său sfânt în viaţa şi rodnica activitate misionară, culturală şi socială pe care o desfăşuraţi spre binele Bisericii!

Fie ca sfintele bucurii tainice ale lucrării pentru Dumnezeu şi pentru oameni, împlinite în slujirea arhierească misionară pe care o arătaţi, să se pogoare în sufletul şi viaţa Preasfinţiei Voastre, dăruindu-Vă roade alese şi binecuvântate!

Sfântul Apostol si Evanghelist Ioan să vă îndrume şi călăuzească mereu!

Întru mulți și mântuitori ani, Preasfințite Stăpâne!

Echipa revistei "Altarul Credinței"


Articolul Precedent
Articole postate de același autor
398

Creează icoane în beznă

Un bărbat nevăzător din Orhei şi-a amenajat în curtea casei un atelier improvizat în care creează icoane din ghips. Le face de aproape jumătate de an şi le vinde la un preţ simbolic. Este singurul lui venit. Aşa îşi câştiga existenţa, iar soţia şi copiii îi sunt mereu alături şi îl susţin. sursa jurnaltv.md  Urmăriți-ne pe Facebook!