Votăm online pentru restaurarea monumentului de o deosebită importanță cultural-istorică din s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni

1397

Programul finanțat de Uniunea Europeană ”Măsuri de promovare a încrederii”, implimentat de PNUD Moldova propune cetățenilor, din cele 16 obiective cultural-istorice de pe ambele maluri ale Nistrului, care au fost selectate prin concurs din cele 248 cereri depuse – să selecteze prin vot 10, care vor beneficia ulterior de un suport financiar în sumă de până la 40 000 de euro pentru a fi restaurate.

Din cadrul Protopopiatului de Dubăsari și Criuleni, printre cele 16 obiective cultural-istorice, a fost selectat Cavoul familiei Macri din s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni.

Solicităm respectuos susținerea prin vot din partea tuturor enoriașilor și pământenilor, în marea speranță de a restaura acest monument unic de o deosebită importanță cultural-istorică.

Votul tău contează! Solicităm susținerea frățiilor Voastre în acest concurs.

Deschidem LINK-ul, votăm și distribuim! Vă mulțumim frumos! Cu Doamne ajută!

 

Sursa: ortodox.md


Articole postate de același autor
4090

Liniștea sufletească: de ce unii oameni o au, iar alții – nu?

Deasupra unei uşi, la o casă, am văzut minunata scrisoare: „Unde este Domnul, nu este păcat; unde nu este păcat, acolo este pace şi fericire adevărată”. Frumoasă şi mult grăitoare scrisoare! Ah, ce bine ar fi să fie scrisă pe toate uşile şi mai ales în toate inimile! Toţi banii, toate averile şi toate plăcerile […]