Votăm online pentru restaurarea monumentului de o deosebită importanță cultural-istorică din s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni

1748

Programul finanțat de Uniunea Europeană ”Măsuri de promovare a încrederii”, implimentat de PNUD Moldova propune cetățenilor, din cele 16 obiective cultural-istorice de pe ambele maluri ale Nistrului, care au fost selectate prin concurs din cele 248 cereri depuse – să selecteze prin vot 10, care vor beneficia ulterior de un suport financiar în sumă de până la 40 000 de euro pentru a fi restaurate.

Din cadrul Protopopiatului de Dubăsari și Criuleni, printre cele 16 obiective cultural-istorice, a fost selectat Cavoul familiei Macri din s. Dubăsarii Vechi, r. Criuleni.

Solicităm respectuos susținerea prin vot din partea tuturor enoriașilor și pământenilor, în marea speranță de a restaura acest monument unic de o deosebită importanță cultural-istorică.

Votul tău contează! Solicităm susținerea frățiilor Voastre în acest concurs.

Deschidem LINK-ul, votăm și distribuim! Vă mulțumim frumos! Cu Doamne ajută!

 

Sursa: ortodox.md


Articole postate de același autor
720

Să nu spui niciodată „o să-l pedepsească Dumnezeu”

Să nu spui niciodată „o să-l pedepsească Dumnezeu” – Părinte, vă amintiţi cazul acela despre care ne-aţi vorbit, care s-a petrecut pe pod, în gara din Halkida? – Unii oameni nu pot pricepe [că nu trebuie] să spui niciodată „o să-l pedepsească Dumnezeu, dacă face asemenea lucruri”… Niciodată să nu spuneţi despre nimeni: „O să-l […]