Familiile aflate în situații de criză susținute de Biserică

1054

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, Familia Stegărescu din s. Rușeștii Noi, r. Ialoveni, a primit mai multe daruri și ajutor financiar din partea Mitropoliei Moldovei.

Pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă soții, aceștia au de achitat și datoriile pentru casa veche din lut în care locuiesc împreună cu cei șapte copii.

În acest sens, Prot. Anatolie Stefanov, Protopop de Ialoveni și Paroh al localității, împreună cu Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Asistență Socială și Caritate, au dus familiei un frigider, un televizor pentru copii, pachete cu produse alimentare și igienice, haine, încălțăminte, jucării, dar și un mic ajutor financiar.

De asemenea, în această perioadă a crizei provocate de Coronavirus (COVID-19), cu binecuvântarea și grija părintească a ÎPS Mitropolit Vladimir, mai multe familii social-vulnerabile aflate în situații de criză primesc ajutor material și susținere morală și financiară din partea Bisericii.

Acțiunile sunt coordonate de către Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Chișinău.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
904

Episcopul Ioan al Sorocii a sfințit clopotele bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Niorcani, raionul Soroca

Joi, 16 iulie, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Episcop Ioan al Sorocii a sfințit clopotele bisericii „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din satul Niorcani, raionul Soroca. La eveniment au participat protoiereul mitrofor Nicolae Craveț, Secretar al Vicariatului, prot. Mihail Sîrbu, parohul bisericii din Niorcani, și alți preoți soroceni. Piatra de temelie a bisericii din […]


Foto