Familiile aflate în situații de criză susținute de Biserică

148

Cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, Familia Stegărescu din s. Rușeștii Noi, r. Ialoveni, a primit mai multe daruri și ajutor financiar din partea Mitropoliei Moldovei.

Pe lângă problemele de sănătate cu care se confruntă soții, aceștia au de achitat și datoriile pentru casa veche din lut în care locuiesc împreună cu cei șapte copii.

În acest sens, Prot. Anatolie Stefanov, Protopop de Ialoveni și Paroh al localității, împreună cu Dl Serghei Crudu, Președintele Sectorului Sinodal Asistență Socială și Caritate, au dus familiei un frigider, un televizor pentru copii, pachete cu produse alimentare și igienice, haine, încălțăminte, jucării, dar și un mic ajutor financiar.

De asemenea, în această perioadă a crizei provocate de Coronavirus (COVID-19), cu binecuvântarea și grija părintească a ÎPS Mitropolit Vladimir, mai multe familii social-vulnerabile aflate în situații de criză primesc ajutor material și susținere morală și financiară din partea Bisericii.

Acțiunile sunt coordonate de către Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala „Înălțarea Domnului” din Chișinău.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
310

O biserică veche de 1.300 de ani a fost descoperită aproape de Muntele Tabor

Autoritatea pentru Antichități din Israel a anunțat marți, 28 iulie 2020, descoperirea unei biserici vechi de aproximativ 1.300 de ani în Galileea, nu departe de Muntele Tabor. Aceasta a fost găsită după ce autoritățile locale din satul Kfar Kama au început să amenajeze un loc de joacă pentru copii. Biserica are amprenta de 12×36 metri […]