Săptămâna Tineretului Ortodox în Episcopia de Ungheni și Nisporeni

1252

Mai mulți profesori de Religie din cadrul eparhiei au desfășurat lecții de catehizare, mese rotunde cu liceenii, ore publice (s. Cetireni) la tema: ”Urcând spre Înviere”.

Discuțiile au permis cunoașterea și trăirea clipelor prin care a trecut Mântuitorul nostru Iisus Hristos în viața Sa pământească, oferind lumii mântuirea prin Învierea Sa din morți.

Săptămâna Tineretului Ortodox a fost coordonată de către părintele Andrei Ursoi și a presupus implicarea mai multor voluntari în buna organizare a întrunirilor duhovnicești cu tinerii.

Este de menționat faptul că Eparhia de Ungheni și Nisporeni este activă în diverse proiecte prin Sectorul Activitate Pastorală pentru Tineret, implicând, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Arhiepiscop Petru, zeci de slujitori și mii de tineri în diverse acțiuni de zidire duhovnicească a generației în devenire din câteva raioane ale republicii.


Articole postate de același autor
1111

Bilanțul ajutorului oferit de Biserică refugiaților din Ucraina: ajutoare umanitare în valoare de 6.450.000 lei

De la declanșarea conflictului armat din Ucraina, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, Biserica Ortodoxă din Moldova, într-un extraordinar gest de solidaritate și iubire a fraților de aceeași credință, a demarat mai multe acțiuni de ajutorare și sprijinire a cetățenilor ucraineni care se refugiază în țara noastră, precum și a cetățenilor […]