Când pui început bun căsătoriei, te însoțești cu fericirea!

1336

Cu oricine ar începe omul să-și construiască viața de familie, el va trece prin perioade critice, deoarece nu există fericire de-a gata. Fericirea depinde nu doar de soț, ci în aceeași măsură și de soție.

De aceea, studiați, cunoașteți-vă unul pe celălalt, prieteniți fără a trece limita celor permise, căci dacă pui păcatul la temelia familiei, nu mai ai cum să te aștepți la fericire.

 

(Arhimandrit Ioan Krestiankin, Unui fiu duhovnicesc necunoscut, traducere de Denis Chiriac, Editura Doxologia, Iași, 2016, p. 110)


Articole postate de același autor
389

Întâlnirea Episcopatului Bisericii Ortodoxe din Moldova cu Sanctitatea Sa Kiril, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii

6 mai 2021, în Duminica Sfintelor Femei Mironosițe, după Sfânta Liturghie, a avut loc întâlnirea Episcopatului Bisericii Ortodoxe din Moldova cu Sanctitatea Sa Kiril, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii. La evenimentul care sa petrecut în Catedrala Patriarhală „Hristos Mântuitorul” din orașul Moscova, au participat: Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului […]


Foto