Campania “Ajută un copil să meargă la școală!”: Donează un ghiozdan cu rechizite școlare unui copil din familiile nevoiașe!

1648

Devino eroul unui elev și ajută-l să meargă la școală!

În perioada 15 iulie – 31 august 2020, cu binecuvântarea și purtarea de grijă a ÎPS Mitropolit Vladimir, are loc Campania pentru sprijinirea copiilor defavorizați „Ajută un copil să meargă la școală!”, în cadrul căreia se vor aduna ghiozdane cu rechizite școlare pentru copiii proveniți din familiile social-vulnerabile din Capitală.

An de an pentru mulți copii începutul anului școlar reprezintă o mare sărbătoare, pentru care se pregătesc și se îmbracă frumos, fiind fericiți și mândri de noul lor ghiozdan plin cu emoții frumoase. Din păcate avem și copii care nu au cu ce merge la școală din lipsa mijloacelor financiare ale familiei din care provin.

În acest sens, venim cu un îndemn la realizarea visului acestor copii unde eroul poți fi chiar tu, donând un ghiozdan cu rechizite școlare (de ex: 10 caiete de matematică, 10 caiete de limbă română, un caiet de muzică, o mapă pentru desen, un penar, un set de creioane colorate, 5 pixuri, acuarelă și 2 pensule, clei uscat, creioane simple, riglă, set de învelitori, radieră, ascuțitoare și altele la dorință) și ajutându-i să trăiască acele emoții pe care le aveai și tu atunci când îți revedeai colegii la început de an și te lăudai cu lucrurile noi.

Totalizarea campaniei va avea loc pe data de 30 august 2020, iar înmânarea cadourilor se va desfășura în data de 31 august 2020, la Centrul Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri. Fii eroul unui tânăr călător în lumea cunoștințelor!

Pentru a aduce cadoul, cât și pentru alte detalii Vă suntem la dispoziția Dumneavoastră la adresele: Str. Bucureşti, nr. 119, Mitropolia Moldovei, mun. Chişinău și la Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de pe teritoriul Catedralei „Înălțarea Domnului” (Sf. Vineri) din Capitală (mun. Chișinău, strada Grigore Ureche nr. 58), dar și la numerele de tel. 067223981, 060549909.

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
3747

Rugăciune la Icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Kazan

O, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare! Cu frică, cu credinţă şi cu dragoste căzând înaintea sfintei tale icoane, te rugăm: Nu întoarce faţa ta de la noi, cei ce ne cucerim ţie, Maică milostivă, roagă pe Fiul tău şi Domnul Dumnezeul nostru, Iisus Hristos, să dăruiască pace ţării noastre. Sfânta Sa Biserică să o păzească […]