Vicariatul de Orhei Vă invită la Festivalul Cântecului Pascal de la Mănăstirea Curchi

1106

Cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paşti, cu stăruința și binecuvântarea PS Siluan, Episcop de Orhei și Vicar al Mitropoliei Moldovei, Vicariatul de Orhei, în parteneriat cu Consiliul Raional Orhei, invită toată suflarea creștinească din țara noastră, sâmbătă, 12 mai 2018, ora 10.00, la un frumos recital de cânt pascal, care se dorește a fi un Festival al vestitorilor Învierii lui Hristos, cu genericul „Sub Lumina Învierii”.

Evenimentul și întâlnirea de suflet va fi găzduită de zidurile îmbibate de har ale Sfintei Mănăstiri Curchi – sanctuarul Ortodoxiei moldave.

Pe lângă spectacolul de muzică sacră, prezentat de colectivele artistice și ansamblurile vocale consacrate din cuprinsul Vicariatului de Orhei, vor fi organizate și expoziții cu vânzare ale meșterilor populari din raionul Orhei.

Vă așteptăm cu drag! Hristos a înviat!

sursa http://manastireacurchi.md


Articole postate de același autor
1724

Vrem creştini responsabili!

Chestiunea frecventării bisericii a fost mereu discutată în societate, în special se vorbește că e același contingent de oameni şi cam acelaşi număr de persoane. Ne referim la acest subiect în Postul Mare, când mai multă lume creştină vine la biserică pentru a primi Sfintele Taine. Cu toate acestea, statisticele nu sunt dintre cele mai […]