Spectacol cu genericul ”Nimic fără Dumnezeu” în cadrul Galei Tineretului Ortodox

410

Gala Tineretului Ortodox a presupus un spectacol creștin cu genericul ”Nimic fără Dumnezeu”.

Pentru ediția din acest an s-au pregătit profesori și elevi din Liceele din s. Costești, r. Ialoveni, fiind ghidați de către doamna preoteasă Veronica Grigoriță.

A fost binecuvântat și imnul Galei, cu același generic, pe versurile dlui Efim Bivol, muzică protoiereu Ioan Grigoriță și aranjament Maria Grigoriță.

Astfel, Ansamblul ”Anastasyos” din Costești a venit cu un buchet de cântece interpretate la chitară, după care a urmat un recital de poezie și cântece prezentate de către protoiereul Nicolae Jelihovschi și un grup de elevi din parohia Sălcuța, Căușeni.

Spre final, cu câteva cântări de suflet a venit Corul ”Apostolițele Sf. Spiridon” din Chișinău, conducător preoteasa Magdalena Bortă.

PS Ioan, Episcopul Sorocii, prezent la eveniment, a mulțumit participanților pentru căldura și dăruirea cu care au evoluat.


Articole postate de același autor
1135

Mesajul de felicitare al Mitropolitului Vladimir cu ocazia Zilei Lucrătorului Medical și al Farmacistului

Stimaţi colaboratori ai sistemului de sănătate şi al învăţământului medical şi farmaceutic, cu prilejul sărbătorii profesionale – Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului, vă adresez cele mai sincere felicitări și înalte considerațiuni. Profesia de medic, asistent medical şi farmacist este considerată, pe bună dreptate, una dintre cele mai nobile din lume, dar și una de […]


Foto