Sfințire și binecuvântare pentru Şcoala de muzică „Eugen Doga”

2061

În ziua de prăznuire a  sfântului Maxim Mărturisitorul, vineri 3 februarie 2017, a fost oficiată o slujbă de binecuvantare şi sfinţire a școlii de muzică ,,Eugen Doga”, din municipiul Chișinău.

La iniţiativa doamnei director Nadejda Lungu şi a colectivului didactic, preotul Ioan Manole, reprezentantul Sectorului Sinodal Activitate Pastorală pentru Tineret, a stropit cu agheasmă auditoriile, dar şi pe profesorii şi elevii instituţiei.

Prin aceasta s-a adus călăuzire, luminare, spor şi îndreptare în activităţile şcolare.

La finele evenimentului, doamna director a mulţumit in numele tuturor celor prezenţi pentru gândul frumos și fapta bună.

Sperăm cu ajutorul Bunului Dumnezeu ca acest obicei frumos şi evlavios să lumineze viitoarele tinere talente care pășesc pragul acestei instituții.

A consemnat: preoteasa Olesea Manole


Articole postate de același autor
1469

Tedeum pentru absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”

O nouă promoţie de absolvenţi ai Academiei Militare a Forţelor Armate „Alexandru cel Bun”, printre care şapte fete, a primit astăzi diplomele de licenţă şi gradul primar de „locotenent”, în cadrul unei festivităţi care a început cu un Tedeum la Catedrala Mitropolitană „Naşterea Domnului” din Capitală. Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, preoții capelani avându-l în […]


Foto