Sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”, ediția a XX-a

360

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală, în colaborare cu Mitropolia Chișinăului și a Întregii Moldove, a organizat în Săptămână Luminată sărbătoarea „A Treia Zi de Paști la Muzeu”, ediția a XX-a.

Programul de cântece pascale a fost susținut de: Ansamblul Vocal „Anastasyos”, Ansamblul de chitariști „Generația Folk”, Ansamblul de copii „Mugurașii”, Corul „Teologos”, Ansamblul de copii „Băștinașii”, Corul bisericesc de copii al Bisericii „Acoperămîntul Maicii Domnului’’ și Corul de copii al Bisericii „Sfântul Ierarh Petru Movilă’’.

Prin intermediul acestei sărbători, muzeul și-a propus să marcheze bucuria Învierii Domnului Iisus Hristos și să perpetueze tradițiile strămoșești.

Sursa: Muzeul Naţional de Etnografie şi Istorie Naturală


Articole postate de același autor
1066

Să avem „ochii ațintiți asupra lui Iisus, începătorul și plinitorul credin­ței”. Duminica a IX-a după Rusalii la Mănăstirea Suruceni

Cel ce a zis mării taci, liniștește-te! (Mc. 4, 39) a potolit și gândurile care se zbuciumă în noi precum valurile. Nu apucăm bine să-L chemăm, și Cel Bun vine cu milă și îndurări și împlinește rugăciunea celui ce se roagă, și risipește norul întristării, și aduce în inimă lumină prin gândurile bune. Și ce […]