PF Mitropolit Onufrie: ”Pe călăii din Bucea îi dau Judecății lui Dumnezeu”

463
Preafericitul Mitropolit Onufrie și-a exprimat compasiunea pentru familiile și prietenii celor uciși în Bucea.

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene Preafericitul Mitropolit Onufrie a spus că se va ruga fierbinte pentru cei care au murit la Bucea. Acest lucru a fost raportat de Departamentul pentru Informare și Educație al Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

„Din știri am aflat despre ceea ce s-a întâmplat în Bucea. E oribil. Durerea mi-a umplut inima. Pe cei care au comis această violență îi dau Judecății lui Dumnezeu de care nimeni nu se poate ascunde. Exprim profunda mea compasiune față de rudele victimelor și mă rog pentru cei care au murit în urma violenței și îl rog pe Dumnezeu ca să așeze sufletele lor în casa Drepților”, a spus Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Ucrainene.

UJO a informat mai devreme că potrivit Preafericitului Mitropolit Onufrie, orice rău poate fi învins printr-un cuvânt bun, prin rugăciune și dragoste.

Sursa: spzh.news/ro


Articole postate de același autor
492

Predică la Duminica Ortodoxiei

Iubiţi credincioşi, Am străbătut împreună prima săptămână a Postului Mare şi ne aflăm astăzi în pragul celei de-a doua, sub semnul bi­ruinţei Ortodoxiei. Prima Duminică din Postul Mare este sărbătoarea biruinţei dreptei credinţe asupra ereziilor. Ea mar­chează nu numai biruinţa asupra iconoclaştilor care se împotri­veau venerării sfintelor icoane şi Sfintei Cruci, ci şi cristalizarea în […]


Foto