Mitropolitul Vladimir a decorat un grup de ctitori și binefăcători ai bisericii în construcție „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul Raional din Criuleni

869

Joi, 2 septembrie 2021, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe părintele Ioan Țuțuianu, paroh al bisericii în construcție „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul Raional din orașul Criuleni, însoțit de un grup de ctitori și binefăcători.

Pentru activitate sârguincioasă spre binele Bisericii, Mitropolitul a înmânat următoarele distincții:

  • Andronic Roman – ordinul „Sf. Binecredicios Ștefan cel Mare”, de gr. II;
  • Butenco Corina – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Ozerov Daniela – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Andronic Lilia – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Godoroja Ivan – ordinul „Meritul bisericesc”, de gr. II;

Mitropolitul Vladimir a mulțumit cordial interlocutorilor săi pentru activitatea prodigioasă întru susținerea valorilor moral-creștine în societate și pentru spirijinul acordat bisericii în construcție din Criuleni.

La rândul său Protoiereul Ioan Țuțuianu în numele întregului grup a mulțumit Înaltpreasfințitului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
541

În Duminica a XXVI-a după Rusalii, PS Siluan, Episcopul Orheiului, a liturghisit la Mănăstirea Curchi

În Duminica a XXVI-a după Rusalii Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chișinăului și a întregii Moldove, înconjurat de un sobor de slujitori, a oficiat Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Mănăstirea Curchi. Pericopa evanghelică care se citeşte în această Duminică ne prezintă un act de mare milostivire a Mântuitorului Hristos, şi anume vindecarea […]