Mitropolitul Vladimir a decorat un grup de ctitori și binefăcători ai bisericii în construcție „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul Raional din Criuleni

681

Joi, 2 septembrie 2021, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit la Reședința mitropolitană pe părintele Ioan Țuțuianu, paroh al bisericii în construcție „Sf. Arhanghel Mihail” de pe lângă Spitalul Raional din orașul Criuleni, însoțit de un grup de ctitori și binefăcători.

Pentru activitate sârguincioasă spre binele Bisericii, Mitropolitul a înmânat următoarele distincții:

  • Andronic Roman – ordinul „Sf. Binecredicios Ștefan cel Mare”, de gr. II;
  • Butenco Corina – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Ozerov Daniela – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Andronic Lilia – ordinul „Sf. Cuvioasa Agafia de la Cușelăuca”;
  • Godoroja Ivan – ordinul „Meritul bisericesc”, de gr. II;

Mitropolitul Vladimir a mulțumit cordial interlocutorilor săi pentru activitatea prodigioasă întru susținerea valorilor moral-creștine în societate și pentru spirijinul acordat bisericii în construcție din Criuleni.

La rândul său Protoiereul Ioan Țuțuianu în numele întregului grup a mulțumit Înaltpreasfințitului pentru apreciere, pentru grijă și pentru binecuvântare în toate lucrările bineplăcute Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1499

Sfântul Serghie de la Radonej: „Fraților, să fiți atenți la voi înșivă! Să aveți mai întâi frică de Dumnezeu, puritate sufletească și dragoste nemărginită.”

Sfântul Serghie de Radonej s-a născut în satul Varnița, lângă Rostov pe 3 mai 1314, din părinți binecredincioși, Chiril și Maria (prăznuiți pe 28 septembrie). Dumnezeu l-a ales încă din pântecele mamei sale pentru slujba Sa. În viața Sfântului Serghie este consemnată întâmplarea dinainte de nașterea sfântului, când mama sa, Sfânta Maria, a mers la […]


Foto