Întâistătătorul BOM, ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat producerea prinoaselor pascale ale Combinatul de Panificaţie “Franzeluţa” SA din mun. Chişinău și ale Combinatul de Vinuri „Cricova” SA din or. Cricova.

640

Marți, 19 aprilie 2022, conform tradiției în Săptămâna Patimilor, în preajma praznicului Învierii Domnului, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat producerea prinoaselor pascale ale Combinatul de Panificaţie “Franzeluţa” SA din mun. Chişinău și a produselor Viti-vinicole ale Combinatul de Vinuri „Cricova” SA din or. Cricova.

La slujba de sfințire, alături de ÎPS Mitropolit Vladimir au înălțat rugăciuni Prot. mitr. Vadim Cheibaș, Secretarul Mitropoliei Moldovei, Preot Serghei Barbu, paroh al Bisericii cu hramul „Tuturor Sfinților care s-au proslăvit în pământul Moldovei” a Combinatului de vinuri „Cricova” SA, și un sobor de slujitori.

La eveniment au participat conducerea de vîrf a celor două instituții dar și angajații care asigură zilnic continuitatea realizării produselor de înaltă calitate atât pentru Republica Moldova cât și în afara ei.

La final, ÎPS Vladimir a venit cu un cuvânt de învățătură către angajaţii acestor instituţii, urându-le să aibă parte de bucurii şi împliniri sufleteşti odată cu venirea măreței sărbători a Învierii Domnului nostru Iisus Hristos dar şi în continuare să bucure concetăţenii noştri cu produse de cea mai înaltă calitate, iar de Paşti să aducă pe mesele credincioşilor vinul, pasca şi cozonacul, fapt pentru care și „mulțumesc ambelor combinate pentru grija ce o poartă și de cei mai nevoiași ca noi”. Îndemnându-i ca și în aceste clipe de grea încercare și pentru frații noștri din Ucraina, „să îi ajutăm în așa fel încât să ajungă și pe masa fiecărui aceste produse realizate pentru Marele Praznic al Învierii Mântuitorului nostru Iisus Hristos”.

Administrația celor două instituții cu o însemnătate remarcabilă pentru Republica Moldova, au  mulţumit Întâistătătorului pentru bunăvoinţă şi cuvintele frumoase, menţionând că şi în acest an, “Franzeluţa” SA și „Cricova” SA vor lucra cu mult devotament la calitatea produselor şi vor aduce pe mesele de sărbătoare ale creştinilor cele mai bune produse autohtone.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
4169

În viață există un singur echilibru: credința!

În viața aceasta există doar un singur echilibru sau dezechilibru: credința în Dumnezeu sau necredința! Celui care are credință toate îi sunt posibile, iar celui necredincios și succesul îl ocolește. Chiar celui depărtat de Dumnezeu, o credință în ceea ce face și iubește, îi dăruiește putere. Credința adevărată, legată de Proniator, aduce împlinirea cererilor, liniște […]