Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, împreună cu membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova au participat la o ședință de lucru în format online cu genericul „Dezvoltarea vieții duhovnicești în Biserica Ortodoxă din Moldova”

634

Cu binecuvântarea Preafericitului Patriarh al Moscovei și al Întregii Rusii Chiril, vineri 24 decembrie 2021, a fost organizată o ședință de lucru în format online cu genericul „Dezvoltarea vieții duhovnicești în Biserica Ortodoxă din Moldova”.

Ședința a avut loc prin intermediul platformei de conferințe Zoom Cloud Meeting.

Întrunirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Mitropolit Dionisie de Voskresensk, șeful Direcției executive a Patriarhiei Ruse, iar din partea Bisericii Ortodoxe din Moldova au participat: Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir al Chișinăului și al Întregii Moldove, împreună cu membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În cadrul întrunirii au fost au fost abordate mai multe întrebări ce vizează viața duhovnicească a Bisericii Ortodoxe din Moldova, precum și diverse aspecte și noi provocări legate de slujirea pastorală și misionară în Republica Moldova în contextul dificil cauzat de pandemia Covid-19.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
467

Bucuria Învierii, cântată în biserica Nașterii Maicii Domnului din s. Palanca

Joi, 20 aprilie 2023, în Protopopiatul Ștefan-Vodă a fost mare sărbătoare. Miluiți de Dumnezeu cu binecuvântare cerească prin stropii de ploaie, de la mic la mare, creștinii din raion s-au adunat în biserica Nașterii Maicii Domnului din s. Palanca, unde au participat la sfânta Liturghie, oficiată de protopopul Constantin Portarescu, împreună cu un sobor de […]