Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, împreună cu membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova au participat la o ședință de lucru în format online cu genericul „Dezvoltarea vieții duhovnicești în Biserica Ortodoxă din Moldova”

357

Cu binecuvântarea Preafericitului Patriarh al Moscovei și al Întregii Rusii Chiril, vineri 24 decembrie 2021, a fost organizată o ședință de lucru în format online cu genericul „Dezvoltarea vieții duhovnicești în Biserica Ortodoxă din Moldova”.

Ședința a avut loc prin intermediul platformei de conferințe Zoom Cloud Meeting.

Întrunirea a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Mitropolit Dionisie de Voskresensk, șeful Direcției executive a Patriarhiei Ruse, iar din partea Bisericii Ortodoxe din Moldova au participat: Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir al Chișinăului și al Întregii Moldove, împreună cu membrii Sinodului Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În cadrul întrunirii au fost au fost abordate mai multe întrebări ce vizează viața duhovnicească a Bisericii Ortodoxe din Moldova, precum și diverse aspecte și noi provocări legate de slujirea pastorală și misionară în Republica Moldova în contextul dificil cauzat de pandemia Covid-19.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media,

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
634

În ultima zi din an este comemorat marele scriitor român, diaconul Ion Creangă

În data de 31 decembrie 2021 se împlinesc 132 de ani de la trecerea la cele veșnice a unuia dintre cei mai mari scriitori români, diaconul Ion Creangă. El a descris în operele sale satul moldovenesc în cel mai autentic mod posibil, cu aspecte și figuri tipice de la țară, muncă, tradiții și obiceiuri. „Sînt […]


Foto