La Costești a avut loc dezvelirea Monumentului Familiei

880

Cu participarea, sfințirea și binecuvântarea părintelui stareț al mănăstirii Putna, PC Arhim. Melchisedec Velnic, sâmbătă, 29 octombrie 2022,  în s. Costești, r. Ialoveni, a avut loc dezvelirea Monumentului Familiei, în onoarea și grație celor care construiesc familii și duc neamul nostru mai departe.

E vorba despre tata și mama, eroii noștri ai tuturor, cărora le datorăm viața. Din acest motiv, la inițiativa diaconului Ion Scutaru, cu implicarea dlui primar Vasile Borta, cu suportul agentului economic Ion Mereacre, dar și cu binecuvântarea starețului Mănăstirii Putna, s-a decis să se lase o amintire veșnică familiei.

Familia este mediul unde întotdeauna găsești afecțiune, sprijin și iubire necondiționată. O relație de familie fericită se bazează pe respect și înțelegere, dar și pe declarații mărturisite constant membrilor familiei. Doamne, Ajută!

Sursa: Ştefan cel Mare şi Sfânt – Asociație Obşteascã


Articole postate de același autor
683

PS Siluan, Episcopul Orheiului, a săvârșit Sf. Liturghie și Slujba Înmormântării schimonahului Longhin (Pleșca), viețuitor a mănăstirii Curchi

«Şi Iisus i-a zis: Eu sunt învierea şi viaţa; cel ce crede în Mine, chiar dacă va muri, va trăi» (Ioan 11, 25) În dimineața zilei de joi, 10 noiembrie 2022, obștea mănăstirii Curchi, în frunte cu Egumenul ei, Episcopul Siluan al Orheiului, l-au condus pe ultimul drum pământesc, pe nou-adormitul schimonahului Longhin (Pleșca), care […]