La Costești a avut loc dezvelirea Monumentului Familiei

1203

Cu participarea, sfințirea și binecuvântarea părintelui stareț al mănăstirii Putna, PC Arhim. Melchisedec Velnic, sâmbătă, 29 octombrie 2022,  în s. Costești, r. Ialoveni, a avut loc dezvelirea Monumentului Familiei, în onoarea și grație celor care construiesc familii și duc neamul nostru mai departe.

E vorba despre tata și mama, eroii noștri ai tuturor, cărora le datorăm viața. Din acest motiv, la inițiativa diaconului Ion Scutaru, cu implicarea dlui primar Vasile Borta, cu suportul agentului economic Ion Mereacre, dar și cu binecuvântarea starețului Mănăstirii Putna, s-a decis să se lase o amintire veșnică familiei.

Familia este mediul unde întotdeauna găsești afecțiune, sprijin și iubire necondiționată. O relație de familie fericită se bazează pe respect și înțelegere, dar și pe declarații mărturisite constant membrilor familiei. Doamne, Ajută!

Sursa: Ştefan cel Mare şi Sfânt – Asociație Obşteascã


Articole postate de același autor
726

Povestea unei familii din Volintiri: A înfiat doi copii pe lângă cei opt copii proprii

Într-o lume în care valorile tradiționale sunt adesea puse la îndoială, familia Boldișor din satul Volintiri, raionul Ștefan Vodă, reprezintă un exemplu demn de urmat. Cu cinci fete și cinci băieți, familia demonstrează că dragostea, unitatea și devotamentul pot trece dincolo de legăturile biologice, transmite Știri.md cu referire la Studio L. Gheorghe și Natalia Boldișor […]