O donație neobișnuită pentru Centru Social-Misionar

508

Centrul Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” de la Catedrala Sf. Vineri din Capitală a primit zilele acestea o importantă donație din partea tânărului student teolog Ioan Plăcintă, originar din or. Criuleni și absolvent al Seminarului Teologic „Veniamin Costache” de la Mănăstirea Neamț”. Acesta a adus în dar pianul său la care a studiat mai mulți ani pentru copiii și tinerii voluntari ai Centrului. Pianul a fost amplasat în Sala de Conferințe „Sf. Ierarh Gavriil”.

Beneficiarii Centrului vor putea asculta sunetele redate de preţiosul instrument în cadrul unor miniconcerte care vor fi organizate aici, precum și datorită acestei donații originale și deosebite, copiii proveniți din familii social-vulnerabile, dar și tinerii voluntari vor avea ocazia să învețe să cânte la acest instrument muzical.

Aducem sincere mulțumiri donatorului și îi dorim mult succes pe tărâmul studiului teologic.

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate


Articole postate de același autor
17347

Ștefan Mindea, medicul hirotonit preot: ”Fără harul lui Dumnezeu, actul medical este un chin”

Medicul neurochirurg de reputație internațională, Ștefan Mindea, absolvent al Universității Stanford, cel mai tânăr șef de secție din istoria acestei universități, a fost hirotonit preot, în a doua zi de Rusalii, la Mănăstirea „Văcăreștii Noi” din comuna Lumina, județul Constanța. Hirotonia a avut loc în cadrul Sfintei Liturghii oficiate de Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie. “Religia […]