ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat începutul turului anual al motocicliștilor autohtoni

3226

Duminică, 22 aprilie, în fața Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din Chișinău a fost săvârșit un Tedeum pentru un grup impunător de motocicliști, membri ai Comunității motocicliștilor din Republica Moldova, care la începutul turului anual al motocicliștilor autohtoni au fost prezenți și au mulțumit Domnului, cerând binecuvântarea Tatălui Ceresc pentru toate izbândele și reușitele lor.

La final, ÎPS Mitropolit Vladimir a venit cu un cuvânt de mulțumire și de binecuvântare pentru acești bravi tineri, care au avut bunăvoința să se alăture spiritului Bisericii întru realizarea dezideratelor și scopurilor Ortodoxiei Drept-măritoare.

Totodată, în cadrul campaniei anuale «Atenție, motociclist!» au fost distribuite pliante despre responsabilitatea în trafic și complicitatea cetățenilor în fluiditatea traficului rutier pe teritoriul țării noastre.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole Asemănătoare
2813

Sfinții Apostoli Petru și Pavel prăznuiți la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului”

Miercuri, 12 iulie, în ziua pomenirii Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, înconjurat de soborul preoțesc al Catedralei Mitropolitane, a oficiat serviciul divin praznical în prezența numeroșilor creștini veniți să petreacă această sărbătoare în curăție sufletească, după datina străbună. Credincioșii și slujitorii, pătrunși de măreția evenimentului, s-au rugat dimpreună cu Chiriarhul celor doi […]

Articole postate de același autor
1680

Calendarul zilei – 13 iunie 2019

Astăzi în Calendarul ortodox ne amintim de Sfântul Apostol Ermie. E vorba despre un fost episcop din Filipopolisul Traciei, care se numără printre Cei Șaptezeci de Apostoli. E un mucenic care a suferit multe necazuri de la necredincioşii cărora le-a predicat Evanghelia şi căruia îi este atribuită lucrarea Păstorul lui Herma.