La onorabila vârstă de 89 de ani, preoteasa Maria Mihalaș a trecut la cele veșnice

587

Am primit cu tristețe, vestea trecerii la cele veşnice a mamei protoiereului Victor Mihalaș, roabei lui Dumnezeu Maria, la onorabila vârstă de 89 de ani.

În aceste moment grele, aducem sincerele noastre condoleanţe şi eternele regrete, familiei Mihalaș, în speranţa că cel Atotputernic şi Bun Va odihni sufletul nou-adormitei Maria, ca a unei credincioase vrednice, iubitoare de cele sfinte.

Asigurându-Vă de întreaga noastră susținere morală, ne vom ruga cu smerenie în următoarele 40 de zile pentru odihna nou-adormitei Maria. Veșnica ei pomenire împreună cu drepții!

Cu arhierești binecuvântări și părinteşti condoleanţe,

†  VLADIMIR,

Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove

***

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, slujba prohodului va fi săvârșită vineri, 15 aprilie, la biserica „Buna Vestire” din municipiul Chișinău de către Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, împreună cu un sobor de preoți.

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
418

Un deceniu de mărturisire online – zece ani de activitate a portalului Moldova Ortodoxă

Cu ocazia aniversării a zece ani de la fondarea portalului ortodox.md „Moldova Ortodoxă”, prin binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir și cu participarea a mai bine de patruzeci de invitați, la Palatul Mitropolitan a avut loc o întrunire festivă dedicată acestei importante realizări de mediatizare a conținutului Ortodox în online-ul autohton. În cuvântul său de salut, Întâistătătorul […]