10 motive la care să te gândești bine înainte să-ți vaccinezi copiii

5751

A fi părinte presupune să iei multe decizii atunci când copilul este prea mic pentru a putea hotărî pentru el. Poate una dintre cele mai grele decizii este cea legată de vaccinarea micuțului tău și este foarte important să înțelegem riscurile implicate, riscuri despre care industria pro-vaccinări nu vorbește.

Mai jos vă prezentăm o scurtă analiză realizată de site-ul Viațaînverde.viu, care evidențiaza 10 motive pentru care părinții ar trebui să se gândească mai bine înainte de a-și vaccina copiii.

1) Vaccinurile nu sunt eficiente. Când ceea ce toate afișele arată și ceea ce Centrele de Prevenție a Bolilor repetă până la refuz este că vaccinurile previn bolile contagioase și oferă imunitate pentru tot restul vieții, totul sună foarte încurajator pentru populația mai puțin informată. Dar știința nu sprijină afirmația cu dovezi concrete, epidemiile dese fiind o dovadă a faptului că oamenii vaccinați au imunitatea compromisă și contractează exact bolile împotriva cărora au fost vaccinați.

Dr. Tetyana Obukhanych dezbate aceste subiecte și multe altele legate de vaccinare în cartea sa Iluzia Vaccinurilor, care distruge multe mituri moderne legate de vaccinuri. Nu numai că vaccinurile nu oferă imunitate durabilă, dar de fapt distrug capacitatea imună naturală a corpului, distrugând capacitatea imunitară a multor persoane vaccinate pentru tot restul vieții lor.

2) Vaccinurile nu s-au dovedit niciodată a fi sigure sau eficiente. Fiecare studiu folosit ca “dovadă” a faptului că vaccinurile sunt sigure induc în eroare comparând efectele secundare ale unui vaccin cu efectele secundare ale altuia, eliminându-le astfel în mod eficient. Niciunul dintre acestea însă nu compară efectele vaccinului asupra persoanelor vaccinate cu efectele asupra persoanelor nevaccinate, ceea ce ar dovedi cu adevărat eficiența vaccinului.

“Nu s-au desfășurat niciodată studii dublu-orb cu placebo, reale și sprijinite de dovezi științifice pentru a dovedi siguranța vaccinurilor,” explică VacTruth.com

3) Primul vaccin,făcut pentru variolă, a fost un eșec total, pe care industria producătoare a încercat să-l mușamalizeze. Consecințele acestuia asupra sănătății celor cărora li s-a administrat vaccinul au inclus sifilis și moarte, deși s-au depus toate eforturile la momentul respectiv pentru mușamalizarea rezultatelor și pentru promovarea vaccinurilor în ciuda rezultatelor, pentru că erau extrem de profitabile.

4) Vaccinurile sunt foarte profitabile pentru firmele farmaceutice, care nu pot fi trase la răspundere pentru daune. Nu numai că firmele producătoare nu pot fi trase la raspundere dacă vaccinurile afectează în vreun fel sau ucid copiii, dar sunt în mod normal “sponsorizate” de agenții guvernamentale care le impun familiilor și copiilor prin tactici de intimidare lipsite de fundament.

5) Toate vaccinurile conțin aditivi chimici periculoși. Medicii pediatri nu vor da cu ușurință lista de ingrediente a unor vaccinuri înainte de a le administra. Însă părinții au nevoie să știe că toate vaccinurile conțin substanțe chimice periculoase, precum aluminiu, mercur și formaldehidace, pot duce la leziuni la nivelul creierului. Multe vaccinuri conțin cantități mari de glutamat de monosodiu (GMS), antibiotice și chiar organisme modificate genetic (OMG).

6) Copiii nevaccinați sunt mult mai sănătoși. Studii internaționale care au comparat sănătatea copiilor nevaccinați comparativ cu cea a copiilor vaccinați au arătat în mod repetat că aceștia din urmă sunt mai predispuși la alergii, autism, deficiențe de comportament, disfuncții autoimune și afecțiuni respiratorii.

În legătură cu vaccinul pentru gripă de exemplu, un studiu publicat în revista Boli clinice infecțioase arată că persoanele vaccinate contra gripei au riscuri cu 550 % mai mari de a dezvolta probleme respiratorii.

7) Vaccinurile cauzează apariția unor boli incurabile la unii copii. Este un lucru să ai simptome de febră temporară sau umflături locale după vaccin. Dar este cu totul altceva când copilul tău suferă leziuni permanente la nivelul neuronal, cum ar fi sindromul Guillain-Barre, de exemplu, care necesită tratament și îngrijire pentru tot restul vieții.

8) Vaccinurile omoară copii și adulți. Deși copiii și bebelușii sunt cei mai predispuși la efectele negative ale vaccinării și adulții sunt supuși riscurilor. Un exemplu grăitor este, în acest sens, infamul vaccin Gardasil pentru HPV, care până în prezent a afectat și omorât zeci de mii de adolescenți și tineri.

9) Firmele producătoare de vaccinuri nu pot fi date în judecată dacă al tău copilul suferă din cauza vaccinului. Dacă vaccinurile sunt atât de sigure precum o pretind cei care impun administrarea lor, atunci de ce a fost semnată Convenția pentru protecție în caz de efecte secundare ale vaccinurilor la copii din 1986, prin care firmele și instituțiile producătoare de vaccinuri și medicamente, medicii, sunt toți eliberați de răspundere în caz de leziune sau deces? În 2011, Curtea Supremă a decis ca părțile afectate de vaccin nu pot da firmele în judecată pentru leziuni sau decese asociate cu vaccinurile.

10) Expunerea naturală la boală este cel mai bun vaccin. Singura cale de a avea o viata plină de sănătate este să trăiești normal, dar fără să-ți injectezi viruși morți (sau vii în unele cazuri) și aditivi chimici în țesuturile musculare. Expunerea naturală la bolile din întreaga lume este singura cale prin care corpul își poate dezvolta anticorpi permanenți care să-l apere de aceeași boală pe viitor.Un stil de viață sănătos și un consum de alimente proaspete, dens nutritive și organice ajută la întărirea sistemului imunitar, ajutând organismul să învingă bolile și să-și dezvolte o rezistență naturală.


Articole Asemănătoare
5598

Norii trec, cerul rămâne senin, şi Dumnezeu rămâne…

Cât despre inegalități, ele sunt produsul naturii, nu nedreptăţi, şi nu trebuie confundate cu excesele. Ele aduc cu sine fraternitatea şi astfel contribuie la viața şi armonia lumii. Într-un mediu de perfectă egalitate, vieţuirea ar fi nu numai monotonă şi plictisitoare, dar şi imposibilă. Catastrofele şi cataclismele, cutremurele, trăsnetele, erupţiile vulcanice, revărsările de ape etc., îşi […]

Articole postate de același autor
10810

Cu Hristos e pe viaţă şi pe moarte…

  Aşa e cu Hristos. E pe viaţă şi pe moarte, nu-i de joacă, nu-i de şagă, nu-i cu jumătăţi de măsură, nu-i cu fofârlica, uite popa, nu e popa, nu-i cu „să vezi că”, nu-i cu „ce putem face”, cu „împrejurările m-au silit”… Hristos e bun, blând, milostiv, mângâietor şi dulce. Dar nu e […]