Slujba Privegherii în Catedrala chiriarhală din or. Tiraspol

892

În seara zilei de 11 septembrie, ÎPS Vadimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, la invitația ÎPS Sava, Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari a săvârșit slujba privegherii în Catedrala chiriarhală din or. Tiraspol, cu prilejul aniversării celor 21 de ani de slujire arhierească a ÎPS Arhiepiscop Sava.

Alături de Întâistătător au slujit ÎPS Arhiepiscop Sava de Tiraspol și Dubăsari, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, Preacuviosul Arhim. Siluan (Șalari), starețul Mănăstirii Curchi și președinte al Sectorului Sinodal „Mănăstiri și Viață Monahală” și alți slujitori ai Altarului.

La final, ÎPS Arhiepiscop Sava a mulțumit Mitropolitului pentru bucuria comună întru rugăciune și dragoste creștinească și pentru bunăvoința părintească pe care o are Înaltpreasfinția Sa, pentru credincioșii din Eparhia de Tiraspol și Dubăsari.

Această prezentare necesită JavaScript.


Articole Asemănătoare
860

Președintele Comisiei Sinodale pentru Canonizarea Sfinților din Moldova în vizită de lucru în Eparhia de Tiraspol și Dubăsari

Marți, 28 martie 2017, Președintele Comisiei Sinodale pentru Canonizarea Sfinților din Moldova, Preasfințitul PETRU, Episcop de Ungheni și Nisporeni a efectuat o vizită de lucru în Eparhia de Tiraspol și Dubăsari. Aici în municipiu Tiraspol, Preasfinția Sa, a avut o întrevedere cu Chiriarhul locului, Înaltpreasfințitul SAVA, Arhiepiscop de Tiraspol și Dubăsari după care a urmat […]

    Articole postate de același autor
    10732

    Pr. Constantin Necula: „Nicio notă nu reprezintă cu adevărat ce știe un copil”

    Terminați cu frica. Noi nu ne pierdem copiii niciodată. Copiii ne sunt dați de Dumnezeu oricum cu împrumut. Ei sunt ai lui Hristos. Nu-l puteți înlocui pe Hristos în convertirea lui. Tot ce putem noi face este să asistăm cu demnitate, cu motoarele pornite, la întoarcerea copilului nostru, indiferent unde merge. Să știți că s-ar […]    Urmăriți-ne pe Facebook!