Papa Francisc : Astăzi există un război mondial pentru a distruge căsătoria. Teoria gender este un mare inamic

1162
În epoca de “colonizare ideologică”, în cazul în care teoria de gen a devenit o parte esențială a unui “război mondial”, cu privire la căsătorie și familie, Papa a apărat uniunea tradițională între o femeie și un bărbat ca fiind “cel mai frumos lucru pe care Dumnezeu l-a creat.”

O femeie din Tbilisi l-a întrebat pe Sfântul părinte dacă ideologia despre teoria de gen va fi predată în școlile din Georgia. Papa a spus: “Ați menționat un mare dușman al căsătorie: Teoria de gen”

“Astăzi, există un război global pentru a distruge căsătoria. Nu cu arme , dar cu idei … trebuie să ne apărăm de colonizare ideologică.”, a declarat Papa Francisc.

Un principiu de bază al teoriei de gen este faptul că noțiunile de sex masculin și feminin sunt construcții sociale, care permit unei persoane să se identifice cu o anumită orientare sexuală sau cu ambele, prin care se reneagă sexului biologic.

Papa a ascultat preocupările localnicilor și le-a amintit discipolilor săi despre sfințenia căsătoriei. 

“Căsătoria este cel mai frumos lucru creat de Dumnezeu” , pentru că bărbații și femeile au fost creați după chipul lui Dumnezeu.

sursa presalibera.net


Articole postate de același autor
5648

Vrednic de milă și de plâns este cel ce caută bucuria în noroi…

Suntem legați de pământ, de materie, nu știm să zburăm în înalt, să luminăm cerul pentru a primi ajutorul ceresc necesar. Suntem amețiți, seduși, atrași de cele pământești trecătoare, nu ne putem desprinde ușor de acestea. Încercăm să acumulăm bogății pe pământ, căutăm mereu plăceri care să ne înveselească, dar acelea ne provoacă mai degrabă […]Urmăriți-ne pe Facebook!