VIDEO Un politician german ridiculizează nebunia „gender”, salutând în Parlament 60 de „genuri” diferite

2360

Politicianul german Steffen Königer, deputat în parlamentul landului Brandenburg din partea partidului eurosceptic și antiimigraționist Alternativă pentru Germania (AfD) și-a ridiculizat adversarii de la Partidul Verzilor pentru propunerea lor legislativă intitulată „Campanie pentru acceptarea diversității sexuale și de gen, autodeterminare și contra homo- și trans-fobiei în Brandenburg” prin citarea celor 60 de genuri diferiteconsiderate de către promotorii aberantei ideologii gender ca fiind corespunzătoare unor identități și înclinații.

El și-a încheiat intervenția menționând că grupul parlamentar AfD respinge propunerea în cauză.

Cele mai multe din aceste genuri, care se înmulțesc continuu, nu au (din fericire) un corespondent în limba română; ca atare, preluăm integral lista denumirilor în limba engleză, fără traducere cu excepția celor două „tradiționale”:

Doamnelor, domnilor, agender, androgyne, androgynous, bigender, cisgender, cis female, cis male, cis men, cis women, cisgender females, cisgender males, cisgender men, cisgender women, females to males, FTM, gender fluid, gender nonconforming, gender questioning, gender variant, genderqueer, intersex, males to females, MTF, neither, neutrois, non-binary, other, pangender, trans, trans*, trans females, trans* females, trans males, trans* males, trans men, trans* men, trans people, trans* people, trans women, trans* women, transfeminine, transgender, transgender females, transgender males, transgender men, transgender people, transgender women, transmasculine, transsexual, transsexual females, transsexual males, transsexual men, transsexual people, transsexual women, people of spirit, womyn, womyn*, two-spirit, three-spirit, four-spirit, altele

Intervenția lui Königer a fost urmată de un comunicat de presă prin care grupul parlamentar AFD și-a subliniat opoziția la proiectul legislativ.

Ziarul german Junge Freiheit relatează că dl. Königer a citit, pur și simplu, lista „genurilor” oferite ca opțiuni la înscrierea pe platforma socială Facebook.

Nu întâmplător proiectul disputat a fost înaintat de Verzi, un partid cu vederi de extrema stângă. Verzii sunt notorii pentru eforturile lor de legalizare a pedofiliei și normalizare a trans-sexualității la copii. Oficiali de rang înalt precum fostul europarlamentar Daniel Cohn-Bendit vorbesc deschis despre experiențele lor sexuale cu copii.

Nebunia „gender” a atins nivelul critic în Germania, mai ales în mediul universitar – pepiniera tradițională de recrutare a Stângii. Expresiile „Sehr geehrte(r) Herr/Frau”, „Sehr geehrte Student*innen” sau „Sehr geehrte Studierende” (noua formă „neutră” de gen a termenilor) sunt acum folosite în facultăți, în presă, la reuniuni oficiale și în documentele guvernamentale pentru a se adresa bărbaților și femeilor în locul terminologiei binare, bazate pe realitate, folosită de sute de ani. Corectitudinea politică scăpată de sub control dă naștere și la costuri aberante pentru curicule specifice. Spre exemplu, partidele din coaliția de guvernare (Verzii și „Creștin”-democrații) din landul Baden-Württemberg au precizat în programul lor de guvernare că cel mai fertil teren pentru cercetarea academică în vederea menținerii competitivității Germaniei sunt… „studiile de gen”, științele politice, filosofia și artele.

O minoritate infimă, foarte puternic susținută financiar și politic, își impune prin forță ideologia nebunească nu doar în Germania, ci asupra tuturor societăților occidentale. Influența teoriei „gender”, lipsită de orice bază reală și științifică, și așa-numita „gender mainstreaming” – acțiunea de transformare a acesteia dintr-o teorie marginală în regulă academică – este foarte mare, în ciuda faptului că trans-sexualii și homosexualii alcătuiesc doar o proporție infimă din societate.

Königer s-a făcut astfel porta-vocea germanilor frustrați și sătui de corectitudinea politică. Judecând după sprijinul în creștere pentru AfD – care a primit și 25% din voturi în unele landuri la ultimele alegeri – foarte mulți germani doresc revenirea la o societate bazată pe familia normală, sănătoasă. Aceasta și industria performantă au făcut din Germania o țară puternică și o cultură majoră a lumii, nu aberațiile ideologice marxist-leniniste.

sursa http://www.culturavietii.ro/


Articole Asemănătoare
    Articole postate de același autor
    3017

    Pentru fiecare copil Dumnezeu trimite ajutor

    Părinţii creştini trebuie să fie pregătiţi, în pofida greutăţilor care vor apărea, să construiască o familie cu adevărat creştină, ţinând minte că pentru fiecare copil Dumnezeu trimite ajutor. Desigur că aceasta cere un anumit sacrificiu, uneori trebuie să renunţăm la o vilă luxoasă sau la o maşină, la haine şi călătorii costisitoare. Dar să nu […]