”Tabăra faptelor bune” în parohia Dumbrava

654

În perioada 20-24 iunie, în cadrul Bisericii Sfântului Ierarh Petru Movilă din Dumbrava, s-au desfășurat tabăra de engleză și creativitate pentru copii de 7-12 ani, "Tabăra faptelor bune".

Copiii au învățat limba engleză, au făcut origami, au pictat, au decorat, împreună cu pedagogii și voluntarii implicați, iar vineri, 24 iunie, au beneficiat de o excursie la gradina zoologică, cu sprijinul Pr. paroh Octavian Moșin.

Ne-am bucurat mult că avem copii harnici, ascultători, inteligenți și cuminți - dea Domnul că toți acești copii frumoși să aibă parte în continuare de o copilărie senină, de oameni buni în viața lor, care să îi susțină și ghideze pe drumul bun în viață, cu credință, răbdare, hărnicie și rugăciune.

Doamne, ajuta!


Articole postate de același autor
804

Sfânta Liturghie de sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou la Catedrala Patriarhală din București – o sărbătoare a isihasmului

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou a fost marcată anul acesta de prezența la București a moaștelor Sfântului Grigorie Palama, ierarhul care a contribuit semnificativ la receptarea oficială a isihasmului în secolul al 14-lea, ca mișcare de înnoire duhovnicească prin rugăciune neîncetată. Patriarhul Daniel l-a prezentat pe Sfântul Dimitrie din perspectivă isihastă, amintind viețuirea sa ca […]