”Tabăra faptelor bune” în parohia Dumbrava

451

În perioada 20-24 iunie, în cadrul Bisericii Sfântului Ierarh Petru Movilă din Dumbrava, s-au desfășurat tabăra de engleză și creativitate pentru copii de 7-12 ani, "Tabăra faptelor bune".

Copiii au învățat limba engleză, au făcut origami, au pictat, au decorat, împreună cu pedagogii și voluntarii implicați, iar vineri, 24 iunie, au beneficiat de o excursie la gradina zoologică, cu sprijinul Pr. paroh Octavian Moșin.

Ne-am bucurat mult că avem copii harnici, ascultători, inteligenți și cuminți - dea Domnul că toți acești copii frumoși să aibă parte în continuare de o copilărie senină, de oameni buni în viața lor, care să îi susțină și ghideze pe drumul bun în viață, cu credință, răbdare, hărnicie și rugăciune.

Doamne, ajuta!


Articole postate de același autor
504

Ziua Sfintelor Femei Mironosițe sărbătorită la Catedrala „Schimbarea la Față a Mântuitorului”

Sfânta zi în care s-a evidențiat curajul, devotamentul și dragostea jertfelnică a Sfintelor Femei Mironosițe a fost trăită din plin la Catedrala „Schimbarea la Față a Mântuitorului”. În această aleasă zi a fost săvârșită Sfânta Liturghie, au fost felicitate toate femeile ortodoxe, oferindu-le urări de binecuvântare, păstrare a flacărei credinței și înmulțirii dragostei jertfelnice după […]