”Tabăra Bucuriei” a găzduit 70 de copii ai angajaților USM

720

În perioada 27 iunie - 1 iulie 2022, circa 70 de copii ai angajaților USM, cu vârsta între 7 și 12 ani, au petrecut într-o tabără de zi cu genericul ”Tabăra Bucuriei”.

Mai bine de un deceniu Biserica cu hramul ”Întâmpinarea Domnului” organizează astfel de tabere. Or, în acest an s-au inclus în calitate de organizatori Rectoratul, câteva Facultăți și Comitetul Sindical al Salariaților USM.

Șapte pedagogi și șapte voluntari au asigurat buna desfășurare a taberei, care a inclus diverse activități: studierea limbii engleze, ore de chitară, desen, sculptură, origami, jocuri interactive, excursii etc.

Cele mai impresionante pentru copii au fost vizitarea grădinii zoo, a muzeelor din preajma universității, excursia cu troleibuzul prin centrul istoric al capitalei, precum și ora demonstrativă a pompierilor cu mașina specializată anti-incendii.

Tabăra a început și a încheiat în Sala Senatului, copiii având posibilitatea să viziteze facultățile universitare, muzeul de arheologie și zoologie, casa mare ș.a.

În ultima zi copiii au expus lucrările realizate în cadrul taberei, venind cu un deosebit spectacol de adio.

La încheierea taberei au fost prezente doamnele Otilia Dandara, prim-prorector, Aurelia Hanganu, prorector, și pr. Octavian Moșin, care au mulțumit celor implicați în desfășurarea acestei tabere educative și plină de activități.

Atât copiii, cât și cei implicați în această tabără s-au învrednicit de diplome.


Articole postate de același autor
3060

Casa – locul cel mai drag de pe pământ

Casa, oricât ar fi ea de modestă, de mică, pentru un membru iubitor al familiei, trebuie să fie locul cel mai drag de pe pământ. Ea trebuie să fie plină de o asemenea dragoste, de o asemenea fericire, că pe orice meleaguri ar umbla apoi omul, oricâţi ani ar trece, inima tot acasă îl va trage. […]