Cărți și cadouri din inimile USM-iste pentru 130 de copii din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului din mun. Chișinău

165

Duminică, 19 decembrie, după slujba oficiată cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, Universitatea de Stat din Moldova și Biserica „Întâmpinarea Domnului” au dăruit cărți și cadouri pentru 130 de copii din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului din mun. Chișinău.

Cadourile au fost înmânate de către rectorul USM, Igor ȘAROV și preotul Bisericii „Întâmpinarea Domnului” Octavian MOȘIN, care au dialogat cu copiii și au transmis un mesaj de încurajare și felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă din numele tuturor USM-iștilor.

Un grup de copii, ghidați de directoarea Centrului „Andrieș”, Tamara CHIFEAC, au interpretat o suită de colinde pentru toți participanții la eveniment.

Olga ZAHARIA, șefa Direcției Îngrijire Alternativă și Adopție a mulțumit organizatorilor pentru generozitate și dragoste manifestată față de copii.

Menționăm că acțiunea se înscrie în șirul activităților demarate în cadrul Campaniei de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste” ce se desfășoară în perioada 1 decembrie 2021–14 ianuarie 2022. Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”.

Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: [email protected]

Sursa: usm.md


Articole postate de același autor
139

Pomenire Sfântului Ierarh Nicolae, cinstită în Duminica a XXVI-a la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Duminică, 19 decembrie 2021, când se face și pomenirea Sfântului Ierarh Nicolai, Înaltpreasfințitul PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a săvârșit Sfânta Liturghie la Catedrala Episcopală ,,Sf. Bn. Knz. Alexandru Nevski” din mun. Ungheni. În dimineața zilei, Înaltpreasfinția Sa a fost întâmpinat călduros de slujitori, credincioșii prezenți, dar și de oaspeți de seamă veniți din Cerăuți, Ucraina. În cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfinția […]


Foto