Cărți și cadouri din inimile USM-iste pentru 130 de copii din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului din mun. Chișinău

718

Duminică, 19 decembrie, după slujba oficiată cu prilejul sărbătorii Sfântului Ierarh Nicolae, Universitatea de Stat din Moldova și Biserica „Întâmpinarea Domnului” au dăruit cărți și cadouri pentru 130 de copii din cadrul Direcției Generale pentru Protecția Drepturilor Copilului din mun. Chișinău.

Cadourile au fost înmânate de către rectorul USM, Igor ȘAROV și preotul Bisericii „Întâmpinarea Domnului” Octavian MOȘIN, care au dialogat cu copiii și au transmis un mesaj de încurajare și felicitare cu ocazia sărbătorilor de iarnă din numele tuturor USM-iștilor.

Un grup de copii, ghidați de directoarea Centrului „Andrieș”, Tamara CHIFEAC, au interpretat o suită de colinde pentru toți participanții la eveniment.

Olga ZAHARIA, șefa Direcției Îngrijire Alternativă și Adopție a mulțumit organizatorilor pentru generozitate și dragoste manifestată față de copii.

Menționăm că acțiunea se înscrie în șirul activităților demarate în cadrul Campaniei de Crăciun „Cu drag din inimile USM-iste” ce se desfășoară în perioada 1 decembrie 2021–14 ianuarie 2022. Doritorii de a se alătura campaniei noastre pot dărui jucării, rechizite, cărți, fructe, dulciuri, alimente ambalate, haine și/sau încălțăminte, produse igienico-sanitare. Articolele vestimentare și/sau încălțăminte nu trebuie să fie neapărat noi, însă trebuie să fie într-o stare bună, să se preteze pentru un cadou de sărbători.

Cadourile pot fi aduse între orele 10:00 – 16:00 la Biserica „Întâmpinarea Domnului”.

Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Părintele Octavian MOȘIN la nr. de tel. 079481586 sau scrie un e-mail la următoarea adresă electronică: [email protected]

Sursa: usm.md


Articole postate de același autor
316

Slujba Prohodului Mântuitorului, oficiată de Preasfințitul Petru la Catedrala Episcopală din mun. Ungheni

Vineri 22 aprilie 2022, la orele 17, Înaltpreasfințitul Petru, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, a oficiat în Catedrala Episcopală ,,Sf. Bnc. Knz. Alexandru Nevski” din municipiul Ungheni, Slujba Utreniei pentru ziua Sîmbetei cele Mari. În timpul Utreniei, așa cum prevede rânduiala tipiconală, s-a săvârșit și cântare Prohodului Mântuitorului nostru Iisus Hristos. Această umilincioasă cântare se săvârșește cu lumânări în […]


Foto