Povestea emoţionantă a unei tinere de 18 ani, bolnave de leucemie, şi a bebeluşului ei: „Au fost cele mai frumoase 12 zile din viaţa mea“

2801

Avea doar 18 ani când a rămas însărcinată, dar visul de a fi mamă i-a fost spulberat de o boală cruntă. Deşi şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi salva bebeluşul, Brianna Rawlings şi-a pierdut copilul după doar 12 zile. La scurt timp, tânăra a cedat în faţa leucemiei.

Cu doar patru luni înainte de sarcină, Brianna Rawlings a primit vestea devastatoare. Tânăra în vârstă de doar 18 ani a fost diagnosticată cu o formă agresivă de leucemie, medicii punând-o să facă o alegere sfâşietoare: păstrează sarcina, punându-şi viaţa în pericol, sau întrerupe sarcina şi îşi măreşte şansele de supravieţuire, scrie mirror.co.uk.

„Am fost foarte fericită când am aflat că o să fiu mamă - tot ce mi-am dorit vreodată a fost să am o familie“, povestea tânăra din Colyton, Sydney.

Din păcate, nu a apucat să se bucure de sarcină, la scurt timp ajungând să se confrunte cu dureri inexplicabile. „Am făcut teste după teste până a reieşit că undeva în corpul meu se ascunde o infecţie. Doctorii nu mi-au permis să plec până nu au găsit cauza bolii. Mi-au verificat inima şi toate celelalte organe, care erau sănătoase, aşa că au sugerat o biopsie a măduvei osoase. Diagnosticul a fost crunt: corpul meu se lupta de luni bune cu leucemia“. 

Tânăra mămică a pus viaţa bebeluşului înaintea propriei vieţi

Dincolo de durerile crunte care îi chinuiau zilnic corpul, adolescenta a pus viaţa bebeluşului mai presus de propria viaţă. Brianna şi-a micşorat la jumătate şansele de supravieţuire, amânând tratamentul recomandat de medici.

Chiar şi aşa, era nevoie de un miracol pentru a-l salva. Mama a contactat o infecţie care putea afecta fătul, lucru care a grăbit naşterea. Dar cea mai şocantă şi sfâşietoare veste a fost că fătul a preluat o infecţie la nivelul stomacului, medicii fiind sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire.  

În primele 12 zile, „frumosul miracol“ s-a luptat să se agaţe de viaţă .„A fost o perioadă foarte grea, lungă, epuizantă şi dureroasă. Chiar dacă Kyden nu mai este cu noi, îmi dă puterea de a înfrunta durerea“, declara tânăra mămică.

„Cele 12 zile pe care le-am putut petrece împreună cu fiul meu, ţinându-l în braţe, numărând-i degeţelele şi vorbind cu el ca atunci când era în burtică, au fost cele mai fericite 12 zile din viaţa mea!“, mărturisea Brianna.

După câteva luni de la moartea copilului tânăra declara că sănătatea ei este „mai bună decât a fost vreodată“ şi că, în ciuda traumei, munceşte din greu pentru a-şi reface organismul. Îşi propusese să reînceapă chimioterapia astfel încât să poată face transplant de măduvă. 

Tânăra a murit la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani 

„Vreau să înving această boală oribilă. Cred că pot face acest lucru, i-am promis fiului meu“, declara Briana. Din păcate, tânăra a fost învinsă de boală la doar câteva zile după ce a împlinit 19 ani. 

„Frumoasa noastră Brianna a ajuns la sfârşitul călătoriei ei pe pământ, reunindu-se în cele din urmă cu bebeluşul Kyden. Suntem sfâşiaţi de durere, dar în acelaşi timp împăcaţi ştiind că nu mai suferă, nu se mai chinuie neştiind ce va urma. Te iubim în continuare mai mult decât stelele, înalţă-te, zbori cât mai sus şi veghează asupra celor care nu ştiu cum vor supravieţui pe acest pământ fără zâmbetul tău contagios“, a scris Kourt Rawlings, sora tinerei.

 

sursa adevarul.ro


Articolul Următor
Articole postate de același autor
7081

A mai trecut un an…

A mai trecut un an,  A mai trecut un an, s-a dus, Şi-n veci n-o să mai vie, Şi câţi creştini ne-au părăsit, Şi câte suflete-au pornit Cu el în veşnicie… Aşa trec anii, după ani, Şi duc cu ei la vale, Şi pe bogaţi, şi pe sărmani, Pe mame dragi, lăsând orfani, Şi tot […]


Foto