Mitropolitul Vladimir a împărțit daruri copiilor din centrele municipale de plasament

1408

Peste 80 de copii din centrele Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului au fost primiți la sediul mitropolitan.

De praznicul închinat Sf. Irh. Spiridon acești copii mai triști ca cei din jur au fost mângâiați de către Mitropolitul Vladimir, care le-a pregătit dulciuri, cărțulii ziditoare de suflet și iconițe.

Ierarhul le-a adresat un mesaj de felicitare celor prezenți, vorbindu-le despre semnificația sărbătorilor de iarnă și despre modul cum ar trebui trăite mai creștinește.

”Ne face o deosebită plăcere să vă avem astăzi în preajmă. Comunicând cu voi ne amintim de copilărie, adolescență. Să știți că trăiți cea mai frumoasă etapă a vieții. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă dea înțelepciune încât să treceți cu bine această perioadă a creșterii și formării voastre”, a menționat ÎPS Vladimir.

La eveniment a fost prezent și scriitorul Petru Iacob, care a împărțit copiilor cărți cu poezii-ghicitori și a dialogat cu aceștia.

Dna Rodica Terehovschi, șefa DMPDC, a mulțumit Bisericii și, în special, Mitropolitului Vladimir pentru tot sprijinul acordat instituției, prin care se aduce lumină și încredere pentru ziua de mâine vlăstarelor abandonate, traumate sau derutate în urma dramelor trăite în familiile biologice.

Arhiereul le-a înmânat copiilor darurile așteptate cu atâta nerăbdare, binecuvântându-i spre tot ce este bun și bineplăcut Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
6332

Sfântul al cărui nume l-ai primit la botez îţi stă în preajmă

Sfinţii sunt, ca şi noi, membri rugători ai Bisericii, dar cu o credinţă şi putere mult mai tare decât noi. Prin acestea, ei se află aproape de Faţa lui Dumnezeu şi de aceea se pot ruga pentru noi: „că mult poate rugăciunea stăruitoare a dreptului” (Iacov V, 16). În mod deosebit, sfântul al cărui nume […]


Foto