Mitropolitul Vladimir a împărțit daruri copiilor din centrele municipale de plasament

1611

Peste 80 de copii din centrele Direcției Municipale pentru Protecția Drepturilor Copilului au fost primiți la sediul mitropolitan.

De praznicul închinat Sf. Irh. Spiridon acești copii mai triști ca cei din jur au fost mângâiați de către Mitropolitul Vladimir, care le-a pregătit dulciuri, cărțulii ziditoare de suflet și iconițe.

Ierarhul le-a adresat un mesaj de felicitare celor prezenți, vorbindu-le despre semnificația sărbătorilor de iarnă și despre modul cum ar trebui trăite mai creștinește.

”Ne face o deosebită plăcere să vă avem astăzi în preajmă. Comunicând cu voi ne amintim de copilărie, adolescență. Să știți că trăiți cea mai frumoasă etapă a vieții. Fie ca Bunul Dumnezeu să vă dea înțelepciune încât să treceți cu bine această perioadă a creșterii și formării voastre”, a menționat ÎPS Vladimir.

La eveniment a fost prezent și scriitorul Petru Iacob, care a împărțit copiilor cărți cu poezii-ghicitori și a dialogat cu aceștia.

Dna Rodica Terehovschi, șefa DMPDC, a mulțumit Bisericii și, în special, Mitropolitului Vladimir pentru tot sprijinul acordat instituției, prin care se aduce lumină și încredere pentru ziua de mâine vlăstarelor abandonate, traumate sau derutate în urma dramelor trăite în familiile biologice.

Arhiereul le-a înmânat copiilor darurile așteptate cu atâta nerăbdare, binecuvântându-i spre tot ce este bun și bineplăcut Domnului.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md


Articole postate de același autor
4188

Eşecul

Cuvintele de mai jos, scrise de un ator anonim, arată că dezamăgirea nu trebuie să fie o fundătură, ci doar o croitură a drumului; căci Dumnezeu lucrează necontenit, pregătind ceva mai bun celor ce se încred în El. Când mi se pare că am eşuat, mă trezesc întrebând: „Doamne, vrei oare să-mi spui ceva?” Eşecul […]