Lansare de carte și act de caritate la Bravicea, Călărași

1860

Având ca reper cuvintele psalmistului ,,... unde este unire acolo a poruncit Domnul binecuvântarea şi viaţa până în veac” (Ps 132,3), cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni și unirea eforturilor mai multor oameni de bună credinţă mai multe familii social-vulnerabile din satul Bravicea, raionul Călărași, au beneficiat de ajutoare materiale care au venit din partea Bisericii "Naşterea Maicii Domnului" din or. Chişinău.

Tot aici , în casa de cultură din localitate Dl Ion VICOL, scriitor, și-a lansat cartea ,,Noaptea Sfântului Andrei” la eveniment fiind present și parohul localității, Protoiereul Rostislav ȚÎMBAL. În timpul evenimentului, au fost donate de către Dn -l Ion VICOL, cîteva exemplare Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” și Bibliotecii Publice din localitate. La sfârșit, participanților la eveniment li s-a organizat o masă de binefacere.

Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni


Articole postate de același autor
4720

Deznădej­dea «locuieşte» doar în iad

Iarăşi zici: „Voi merge în iad, pen­tru mine nu există mântuire”. Gân­durile acestea înseamnă hulă, Îl „jignesc” pe Cel răstignit şi iubirea Lui de oameni nemărginită. Sfântul Isaac Sirul spune: „Când arunci o mână de nisip în mare se risipeşte şi dispa­re, nu deranjează marea câtuşi de pu­ţin. La fel şi păcatele tale, când cad […]