Lansare de carte și act de caritate la Bravicea, Călărași

1078

Având ca reper cuvintele psalmistului ,,... unde este unire acolo a poruncit Domnul binecuvântarea şi viaţa până în veac” (Ps 132,3), cu binecuvîntarea Preasfințitului PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni și unirea eforturilor mai multor oameni de bună credinţă mai multe familii social-vulnerabile din satul Bravicea, raionul Călărași, au beneficiat de ajutoare materiale care au venit din partea Bisericii "Naşterea Maicii Domnului" din or. Chişinău.

Tot aici , în casa de cultură din localitate Dl Ion VICOL, scriitor, și-a lansat cartea ,,Noaptea Sfântului Andrei” la eveniment fiind present și parohul localității, Protoiereul Rostislav ȚÎMBAL. În timpul evenimentului, au fost donate de către Dn -l Ion VICOL, cîteva exemplare Bisericii „Sf. M. Mc. Gheorghe” și Bibliotecii Publice din localitate. La sfârșit, participanților la eveniment li s-a organizat o masă de binefacere.

Biroul de Presă al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni


Articole postate de același autor
1915

Necazurile nu sunt fapta lui Dumnezeu, ci urmarea greşelilor noastre

Calea cea mai lungă pe pământ e de la urechi la inimă, încât ani de zile nu ajung, ca să-i dai de capăt. De aceea, fiindcă ochiul conştiinţei şi-a mai pierdut vederea şi nici urechea nu înţelege chemarea cuvântului ce-şi are obârşia dincolo de vorbe, Dumnezeu Milostivul, ca să nu piardă pe oameni, le rânduieşte […]