Mesajul Înaltpreasfințitului Mitropolit Vladimir adresat PC Arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul mănăstirii „Sfântul Mare Cneaz Vladimir” din Horăști cu prilejul aniversării a 45 ani din ziua nașterii

759

Cu prilejul aniversării a 45 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare, PC Arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul mănăstirii „Sfântul Mare Cneaz Vladimir” din s. Horăști, r. Ialoveni, în care se menționează:

Preacuvioase Părinte Arhimandrit Nectarie,

La popas aniversar, Vă aducem sincere și cordiale felicitări cu prilejul celebrării a 45 de ani parcurși în această viață pământească, însoțite de alese urări de bine, urându-Vă să aveți parte și de acum înainte de ani sănătoși, toți închinați muncii pe ogorul Domnului și îndrumării credincioșilor spre dobândirea vieții veșnice.

Împărătășind din plin împreună cu Arhimandriția Voastră bucuria evenimentului, nădăjduim că Atotțiitorul Vă Va îndruma și mai departe pașii pe greul, dar atât de frumosul drum al slujirii monahale, ferindu-Vă de toată ispita și primejdia – văzute sau nevăzute, pentru ca și în continuare să stați cu cinste și cu dedicație în fruntea obștii Sfintei Mănăstiri Horăști, fiind un vrednic și de folos fiu al Drept-măritoarei noastre Biserici.

Fie ca Hristos Domnul, prin milostivirea Lui nemărginită, să Vă fie scut de nădejde împotriva tututror relelor celor văzute și nevăzute, precum și Lumină nestinsă în toate clipele vieții.

 

Să ne trăiți întru mulți și binecuvântați ani!

Cu arhierești binecuvântări,

†  VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIŞINĂULUI ŞI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
492

Slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, la Catedrala mitropolitană din Chișinău

Un sobor de preoţi şi diaconi, condus de Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a oficiat în dimineața zilei de vineri, 16 octombrie, slujba Acatistului Acoperământului Maicii Domnului, în fața icoanei Maicii Domnului de la Hârbovăţ – Ocrotitoarea Moldovei, la Catedrala Mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău. Slujba religioasă a adunat credincioşi din […]


Foto