Haine noi pentru 50 de elevi ai Școlii auxiliare internat nr. 5 din Capitală

797

Joi, 5 mai 2022, în cadrul Campaniei de Paști „Un dar pentru Înviere!”, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, 50 de elevi ai Școlii auxiliare internat nr. 5 din Capitală au primit din partea Bisericii Ortodoxe din Moldova haine noi (costume sportive, tricouri, hanorace și altele), biscuiți, cozonaci și alte produse de patiserie.

Darurile au fost oferite copiilor de către Președintele Sectorului Sinodal Activitate Socială și Caritate al BOM, Dl Serghei Crudu, care a transmis totodată conducerii instituției de învățământ și tuturor colaboratorilor, mesajul de binecuvântare și de mulțumire al ÎPS Mitropolit Vladimir, pentru efortul deosebit depus la educarea și grija zilnică manifestată față de acești copii.

Cuvinte de mulțumire și recunoștință din partea instituției a adus Dna Iuliana Manic, Directorul Școlii auxiliare internat nr. 5 din Chișinău, care a subliniat colaborarea și conlucrarea frumoasă între misiunea Bisericii şi misiunea Şcolii în formarea copiilor și tinerilor în spiritul valorilor creştine, precum și la promovarea culturii naționale și universale.

Acțiunea filantropică a fost realizată cu sprijinul și susținerea preotului misionar Vitalie Țărnă din or. Bologna, Italia.

Lucrurile care le punem în mâinile săracilor, le așezăm în loc sigur, adică în mâna lui Dumnezeu, și ele sunt înmulțite de iubirea nemărginită a Iubitorului de oameni Dumnezeu.

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1247

Cât suntem de smeriți?

Este cunoscut faptul că, potrivit legilor şi canoanelor firii, copiii seamănă cu părinţii lor. Aşa şi noi, fiind creştini, de vreme ce am primit numirea aceasta de la rădăcină – de la Părintele nostru –, trebuie să dobândim şi caracterul Său. Aşa cum El Însuşi ne-a făcut cunoscut, este „blând şi smerit cu inima” (Matei […]


Foto