La onorabila vârstă de 89 de ani, preoteasa Maria Mihalaș a trecut la cele veșnice

602

Am primit cu tristețe, vestea trecerii la cele veşnice a mamei protoiereului Victor Mihalaș, roabei lui Dumnezeu Maria, la onorabila vârstă de 89 de ani.

În aceste moment grele, aducem sincerele noastre condoleanţe şi eternele regrete, familiei Mihalaș, în speranţa că cel Atotputernic şi Bun Va odihni sufletul nou-adormitei Maria, ca a unei credincioase vrednice, iubitoare de cele sfinte.

Asigurându-Vă de întreaga noastră susținere morală, ne vom ruga cu smerenie în următoarele 40 de zile pentru odihna nou-adormitei Maria. Veșnica ei pomenire împreună cu drepții!

Cu arhierești binecuvântări și părinteşti condoleanţe,

†  VLADIMIR,

Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove

***

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Mitropolit VLADIMIR, slujba prohodului va fi săvârșită vineri, 15 aprilie, la biserica „Buna Vestire” din municipiul Chișinău de către Preasfințitul Ioan, Episcopul Sorocii, împreună cu un sobor de preoți.

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
1429

Biserica Ortodoxă din Moldova oferă ajutor refugiaților

Mai multe parohii și instituții sociale ale Bisericii Ortodoxe, oferă în aceste zile, ajutor cetățenilor ucraineni, refugiați în țara noastră. Cantina Socială „Cuvioasa Parascheva” din cadrul Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului – Bucuria celor necăjiți”, de la Catedrala „Înălțarea Domnului”, înființată la fel, într-un timp de grea încercare, pe timpul pandemiei de Covid, este implicată […]