ÎPS Mitropolit Vladimir: Să ne rugăm cu toții pentru o bună înțelegere între popoare, fiind în profundă rugăciune alături de cei suferinzi

1838

Dragi compatrioți, iubiți credincioși ai Bisericii Ortodoxe din Moldova,

În această dimineață am aflat cu toții vestea tristă despre bombardamentele din țara vecină Ucraina.

Pe tot parcursul zilei am primit zeci de mesaje de la credincioși care ne-au mărturisit despre panica și frica ce i-a cuprins.

Pacea este mai presus ca toate. Neînțelegerile care apar între popoare trebuie rezolvate în mod pașnic. Creștinii ortodocși, indiferent de naționalitate și orientare politică, trebuie să se unească în duhul păcii și al dragostei.

Ne rugăm milostivului Dumnezeu, Domnul păcii, al dreptății și al iubirii, să dăruiască înțelepciune făcătoare de pace tuturor conducătorilor politici, responsabili de aplanarea acestui conflict armat.

Să ne rugăm cu toții pentru o bună înțelegere între popoare, fiind în profundă rugăciune alături de cei suferinzi.

 

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR,

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Sursa: mitropolia.md


Articole postate de același autor
437

Protopopiatul Strășeni a găzduit sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu”

Marți, 11 mai, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove,  Protopopiatul de Strășeni a găzduit în incinta Bibliotecii Publice Municipale, sesiunea de informare cu privire la implementarea proiectului „Parteneriat de la începutul relației – consiliere de cuplu” în contextul programului „Împreună împotriva stereotipurilor de gen și a violenței pe bază de […]