ÎPS Mitropolit Vladimir a participat la ședința în format on-line a Sfântului Sinod al Bisercii Ortodoxe Ruse

482

Marți, 8 decembrie 2020, Înaltpreasfințiul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a participat la ședința organizată în format on-line a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Din cauza agravării situației epidemiologice, a fost luată decizia ca ședința să se defășoare prin intermediul platformei de conferințe Zoom.

În cadrul întrunirii, Sanctitatea Sa Patriarhul Kiril a adresat un cuvânt de salut participanților la întrunirea on-line, trecând în revistă cele 9 subiecte de pe ordinea de zi.

Pentru documentare, vă propunem să accesați CONDICILE ședinței Sfântului Sinod din 08 decembrie 2020, publicate pe pagina oficială a Bisericii Ortodoxe Ruse: http://www.patriarchia.ru/

Sectorul Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md

 

 

 

 


Articole postate de același autor
189

Sfânta Liturghie oficiată de către ÎPS Marchel, în cinstea Sfântului Ierarh Nicolae, de hramul Municipiului Bălți

Sâmbătă, 22 mai 2021, de Sărbătoarea Mutării Moaștelor Sfântului Ierarh Nicolae, Înalt Preasfințitul Marchel a oficiat sfânta Liturghie în piața din fața catedralei arhiepiscopale. Evenimentul a coincis cu marcarea a 600 de ani de la atestarea documentară a urbei. Alături de Înalt Preasfinția Sa a coliturghisit un mare sobor de preoți și diaconi din raioanele […]