ÎPS Mitropolit Vladimir a participat la ședința în format on-line a Sfântului Sinod al Bisercii Ortodoxe Ruse

995

Marți, 8 decembrie 2020, Înaltpreasfințiul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove a participat la ședința organizată în format on-line a Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Ruse.

Din cauza agravării situației epidemiologice, a fost luată decizia ca ședința să se defășoare prin intermediul platformei de conferințe Zoom.

În cadrul întrunirii, Sanctitatea Sa Patriarhul Kiril a adresat un cuvânt de salut participanților la întrunirea on-line, trecând în revistă cele 9 subiecte de pe ordinea de zi.

Pentru documentare, vă propunem să accesați CONDICILE ședinței Sfântului Sinod din 08 decembrie 2020, publicate pe pagina oficială a Bisericii Ortodoxe Ruse: http://www.patriarchia.ru/

Sectorul Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media

Sursa: mitropolia.md

 

 

 

 


Articole postate de același autor
513

Expoziția permanentă sub genericul „Sfinții Închisorilor Comuniste” și-a deschis ușile pentru toți vizitatorii

Prin acest material informativ, dorim să vă aducem la cunoștință că din 17 iulie, curent, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului PETRU, Arhiepiscop de Ungheni și Nisporeni, s-au deschis ușile muzeului din s. Răciula, pentru toți vizitatorii, ale Expoziției permanente sub genericul „Sfinții Închisorilor Comuniste”. Menționăm că respectiva expoziție este unica activitate muzeologică și comemorativă de acest fel […]