Hramul bisericii „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir” din municipiul Soroca

938

În ziua prăznuirii Sfântului Mare Mucenic Dimitrie, Izvorâtorul de mir, 8 noiembrie 2021, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit Sfânta Liturghie praznicală în biserica cu același hram din municipiul Soroca.

La slujba dedicată Marelui Mucenic Dimitrie au participat părintele paroh, prot. Nicolae CRAVEȚ, împreună cu soborul preoțesc și credincioșii soroceni.

În rostirea predicatorială, Episcopul Ioan i-a felicitat pe toți cu această remarcabilă zi de sărbătoare bisericească, vorbindu-le despre viața și nevoințele Sfântului Dimitrie.

Sursa: ioanmosnegutu.info

 


Articole postate de același autor
412

În Duminica a XIX-a după Cincizecime, PS Ioan, Episcop de Soroca a săvârșit Sfânta Liturghie în Catedrala mitropolitană „Nașterea Domnului” din Chișinău

În Duminica a XIX-a după Cincizecime, 23 octombrie 2022, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului VLADIMIR, Mitropolitul Chișinăului și al întregii Moldove, Preasfințitul Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, a săvârșit Sfânta Liturghie a Sfântului Ierarh Ioan Gură de Aur în Catedrala mitropolitană ” Nașterea Domnului” din orașul Chișinău. Pericopa Evanghelică rânduită de Biserică să se citească astăzi, […]