Domnul Oleg Solomon, Decan al Facultății de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu” decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc”

628

Joi, 23 iunie 2022, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Ioan, Episcopul Sorocii, a primit vizita Domnului Oleg Solomon, Decan al Facultății de Stomatologie a USMF  „Nicolae Testemițanu” din Moldova.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre relațiile de colaborare ale celor două instituții: Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Moldova.

Ierarhul a exprimat recunoștință din partea Întâistătătorului, Domnului Oleg Solomon, pentru sprijinul acordat Bisericii Ortodoxe din țara noastră, și în special, pentru purtarea de grijă față de biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Cotiujenii Mari, r. Șoldănești – baștina Domnului Decan.

În acest context, Domnul Oleg Solomon a fost decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc”, de gradul III.

Domnia sa a mulțumit Mitropolitului Vladimir pentru înalta distincție, dând asigurări de atitudine cooperantă pentru viitor.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
947

Părintele Teodor Balanuț – Exemplu de smerenie, bunătate și hărnicie | Mesajul de condoleanțe al Mitropolitului Vladimir

Am aflat cu întristare vestea trecerii din această viaţă a părintelui Teodor Balanuț, în vârstă de 91 de ani, cleric de onoare a Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului”. Părintele Teodor s-a născut la data de 07.06.1929, în prima parte a vieții sale fiind pe lângă Mănăstirea Suruceni, unde în timpul stăreției PC Arhim. Iosif (Gargalîc) a […]