Domnul Oleg Solomon, Decan al Facultății de Stomatologie a USMF „Nicolae Testemițanu” decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc”

152

Joi, 23 iunie 2022, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, PS Ioan, Episcopul Sorocii, a primit vizita Domnului Oleg Solomon, Decan al Facultății de Stomatologie a USMF  „Nicolae Testemițanu” din Moldova.

În cadrul întrevederii, părțile au discutat despre relațiile de colaborare ale celor două instituții: Mitropolia Chișinăului și a întregii Moldove și Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Moldova.

Ierarhul a exprimat recunoștință din partea Întâistătătorului, Domnului Oleg Solomon, pentru sprijinul acordat Bisericii Ortodoxe din țara noastră, și în special, pentru purtarea de grijă față de biserica „Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil” din s. Cotiujenii Mari, r. Șoldănești – baștina Domnului Decan.

În acest context, Domnul Oleg Solomon a fost decorat cu Ordinul „Meritul Bisericesc”, de gradul III.

Domnia sa a mulțumit Mitropolitului Vladimir pentru înalta distincție, dând asigurări de atitudine cooperantă pentru viitor.

Sursa: ioanmosnegutu.info


Articole postate de același autor
844

„La nimic nu-ți folosește să fii aproape de Hristos dacă nu ești aproape de El cu credința”. Duminica a IX-a după Rusalii la Mănăstirea Curchi

Domnul este luminarea mea şi mântuirea mea; de cine mă voi teme? Domnul este ocrotitorul vieţii mele; de cine mă voi înfricoşa? (Psalmi 26, 1-2) În Duminica a 9-a după Rusalii (a Umblării pe mare), Preasfințitul Siluan, Episcop de Orhei, Vicar Mitropolitan, împreună cu un sobor de preoți și diaconi, a oficiat sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la […]


Foto