Centrul Social ”Agapis” a sprijinit inaugurarea Muzeului Spitalului Clinic de Psihiatrie

1095

Către ziua Ziua lucrătorului medical și al farmacistului Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău a inaugurat muzeul instituției, care prezintă file de istorie timp de 126 de ani de la înființare.

La realizarea acestui proiect s-a implicat și Centrul Social ”Agapis”, care cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, a susținut lucrările de amenajare a muzeului.

La ceremonia de inaugurare a muzeului a participat preotul Octavian Moșin, director executiv al Centrului ”Agapis”, care a transmis un mesaj din partea ierarhului cu prilejul zilei profesionale și a salutat frumoasa realizare, la care s-a muncit mai bine de un an.

Din partea administrației spitalului au fost transmise sincere mulțumiri Bisericii Ortodoxe pentru tot sprijinul acordat instituției și pacienților pe parcursul anilor.


Articole postate de același autor
539

Ceasurile Împărătești, Obednița și Dumnezeiaca Liturghie a Sfîntului Vasile cel Mare unită cu Vecernia la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei în ajunul mărețului praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos

În ajunul mărețului praznic al Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos, Înaltpreasfințitul Nicodim, Arhiepiscop de Edineț și Briceni, a oficiat slujba Ceasurilor Împărătești, Obednița și Dumnezeiaca Liturghie a Sfîntului Vasile cel Mare unită cu Vecernia la Catedrala „Sf. Irh. Nicolae” din Orhei. După slujbă a fost scoasă în mijlocul bisericii în procesiune solemnă Icoana Nașterii Domnului, […]