Centrul Social ”Agapis” a sprijinit inaugurarea Muzeului Spitalului Clinic de Psihiatrie

525

Către ziua Ziua lucrătorului medical și al farmacistului Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău a inaugurat muzeul instituției, care prezintă file de istorie timp de 126 de ani de la înființare.

La realizarea acestui proiect s-a implicat și Centrul Social ”Agapis”, care cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, a susținut lucrările de amenajare a muzeului.

La ceremonia de inaugurare a muzeului a participat preotul Octavian Moșin, director executiv al Centrului ”Agapis”, care a transmis un mesaj din partea ierarhului cu prilejul zilei profesionale și a salutat frumoasa realizare, la care s-a muncit mai bine de un an.

Din partea administrației spitalului au fost transmise sincere mulțumiri Bisericii Ortodoxe pentru tot sprijinul acordat instituției și pacienților pe parcursul anilor.


Articole postate de același autor
417

Sărbătoarea Bunei Vestiri la Catedrala episcopală din Soroca

Miercuri, 7 aprilie 2021, în ziua prăznuirii Bunei Vestiri a Maicii Domnului, PS Ioan, Episcop de Soroca, Vicar mitropolitan, oficiat Sfânta Liturghie la Catedrala episcopală din municipiul Soroca. La predică, Preasfinția Sa a reliefat rolul Sfintei Fecioare Maria în iconomia mântuirii, subliniind importanța generoasei sale disponibilități de a colabora cu harul dumnezeiesc, care se constituie […]


Foto