Centrul Social ”Agapis” a sprijinit inaugurarea Muzeului Spitalului Clinic de Psihiatrie

213

Către ziua Ziua lucrătorului medical și al farmacistului Spitalul Clinic de Psihiatrie din Chișinău a inaugurat muzeul instituției, care prezintă file de istorie timp de 126 de ani de la înființare.

La realizarea acestui proiect s-a implicat și Centrul Social ”Agapis”, care cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, a susținut lucrările de amenajare a muzeului.

La ceremonia de inaugurare a muzeului a participat preotul Octavian Moșin, director executiv al Centrului ”Agapis”, care a transmis un mesaj din partea ierarhului cu prilejul zilei profesionale și a salutat frumoasa realizare, la care s-a muncit mai bine de un an.

Din partea administrației spitalului au fost transmise sincere mulțumiri Bisericii Ortodoxe pentru tot sprijinul acordat instituției și pacienților pe parcursul anilor.


Articole postate de același autor
521

Zece familii cu nou-născuți din mun. Chișinău au primit pătuțuri și alte daruri din partea Centrului Social-Misionar de la Catedrala Sf. Vineri

Cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, zece familii cu nou-născuți din municipiul Chișinău au primit susținere materială din partea Centrului Social-Misionar „Icoana Maicii Domnului Bucuria tuturor celor necăjiți” al Mitropoliei. Astfel, fiecare familie a primit câte un pătuț pentru nou-născuți, pachete cu jucării, haine și încălțăminte pentru copii. Darurile au fost repartizate beneficiarilor de către tinerii […]