Tabăra faptelor bune s-a desfășurat în parohia Dumbrava

1121

În perioada 28 iunie - 2 iulie, parohia cu hramul Sf. Irh. Petru Movilă din s. Dumbrava, Chișinău, a organizat Tabăra faptelor bune pentru 50 de copii din sat și din capitală.

Tabăra a coincis cu începutul Postului Sf. Petru și Pavel și a presupus educarea copiilor în spiritul creștin-ortodox: înfrânare, rugăciune și fapte bune, toate izvorâte dintr-o dragoste plină de dăruire.

Copiii au învățat câteva rugăciuni conform vârstei, apoi au fost incluse câteva ateliere de lucru: pictură, sculptură, origami. Câțiva copii au avut parte de lecții introductive în studiul chitarei.

Tabăra a presupus jocuri interactive și concursuri.

Vineri, 2 iulie, copiii au prezentat un concert de cântece duhovnicești și patriotice, precum și câteva scenete moralizatoare.

Totodată, spre final de tabără, a fost invitată o echipă de pompieri cu autospecială de intervenție la incendii, prezentându-le activitatea salvatorilor.

Parohia Dumbrava mulțumește celor care au muncit pentru buna desfășurare a taberei: preotesei Natalia Moșin, dnei Oltea Boldureanu și voluntarilor.

Pe parcursul verii vor mai fi organizate tabere cu copiii și adolescenții din parohie.


Articole postate de același autor
838

Știți care este cea mai mare fericire a omului pe Pământ?

Să se înțeleagă deci, iubiți credincioși, că fericirea omenească nu este mai mult decât o pasăre fără astâmpăr. Astăzi pe o creangă, mâine pe alta. Azi bucurie și mâine durere. Dar o durere mare poate aduce și o liniștire mare. Cea mai mare fericire pe pământ este să iubești pe Dumnezeu și să știi că […]


Foto